Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

Elektriker

AKR har certifierade elektriker. Med det menas att elektriker är ett så kallat reglerat yrke och man behöver godkännas av elsäkerhetsverket för att få göra elinstallationer och el-service.

Certifierade elektriker

AKR har certifierade elektriker. Med det menas att elektriker är ett så kallat reglerat yrke och man behöver godkännas av elsäkerhetsverket för att få göra elinstallationer och el-service. Detta är för att elinstallationer ska göras på rätt sätt och vara säkert för dig och din omgivning.
 
AKR utför demonteringar & installationer vid renovering, felsökningar, installationer av belysning, ladd boxar, smarta hem, demonteringar och mycket mer. 
 
Vi har Elektriker som jobbar som arbetar på jouren året om, dygnet runt. Ring vårat JOUR nummer så hjälper vi er vid akuta ärenden dygnet runt. 

Sugen på att samarbeta?

Kontakta oss för mer information eller för att boka upp ett möte.