Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Fastighetsjour

Som fastighetsjour är det av yttersta vikt att arbeta snabbt och effektivt för att snabbt lokalisera och åtgärda skador, samt dokumentera dem för att minimera eventuella följdsjukdomar. Vi finns på plats inom 2 timmar efter mottaget samtal och erbjuder jourtjänster för el, VVS och rör. Vårt team är tillgängligt dygnet runt, året runt!

Anlita oss om du behöver akut hjälp med din fastighet

Behöver ni en hjälp av fastighetsjour till er bostad, bostadsrättsförening, hyreshus, skola, arbetsplats eller kontor? I så fall är ni välkomna till AKR Entreprenad som erbjuder fastighetsjour i Stockholm, orterna kring Mälardalen och Örebro. Vi erbjuder akut hjälp för ärenden som rör el, VVS och rör.

Händer det något i någon bostad, eller i den gemensamma fastigheten rycker vi ut så snabbt det bara går, oftast på 20-30 minuter. Då vet du att får all den hjälp som du behöver.

När varje sekund räknas - AKR Entreprenad står redo

Med AKR Entreprenads fastighetsjour är en trygg och snabb hjälp aldrig långt borta. Dygnet runt, året om, är våra erfarna tekniker beredda att rycka ut till din hjälp – vare sig det gäller akuta fel inom el, VVS eller andra oväntade problem som kan uppstå i fastigheter. 

Vi förstår vikten av snabbhet och effektivitet, och med vår snabba utryckningstid ser vi till att ditt problem blir åtgärdat innan det utvecklas till större skador. Kontakta oss när du behöver en pålitlig partner som skyddar ditt hem eller din arbetsplats.

jour elektriker, fastighetsjour

Behöver ni ett avtal för fastighetsjour?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Avtalad fastighetsjour

Att avtala om en fastighetsjour är mycket bra för att veta säkert att ni får den hjälp som ni behöver dygnet runt om ni skulle drabbas av:

  1. Värmefel – Om ni får problem med värmen i fastigheten kan ni behöva få akut hjälp, särskilt på vintern och hösten
  2. Brandsanering – Efter en brand kan fastigheten behöva saneras
  3. Elavbrott – De allra flesta är beroende av el. Utan den kan vi inte ladda våra mobiler och de flesta av oss är beroende av dator eller mobil för att kunna orientera oss.
  4. Skador på fönster eller dörrar – Får man hål på fönster, måste de åtgärdas direkt, annars kommer snö, regn och kyla in i fastigheten.
  5. Inbrottsskador – Tjuvar som tar sig in, gör oftast sönder fönster i närheten av dörrar så att de kan ta sig in genom dörren. Dessutom är de sällan rädda om sakerna som de rotar runt i.
  6. Är du utelåst? I så fall kommer vi och låser upp dörren åt dig.
  7. Stopp i avlopp – När det blir översvämning i rören så kommer vi ut till dig så att du får ordning på översvämningen.
  8. Problem med vatten som svämmar över? Vi kommer ut och får stopp och hjälper er med översvämning vid olyckor eller naturkatastrofer.

Tecknar ni ett avtal om fastighetsjour med oss, så kan ni känna er trygga. Då får ni hjälp oavsett omständigheterna och kan fortsätta med er verksamhet, får reparationer av det som skadats och åtgärder som säkerställer att skadan minimeras. Vid översvämningar till exempel, så skadas fastigheten om man inte åtgärdar skadan direkt. Golvmaterial och väggar samt allt som är i närheten kan skadas vid en översvämning. Och det går snabbt. Om man inte ställer upp ordentliga fläktar så bildas fukt och mögel, och skadorna blir ännu större.

Trygghet med med en fastighetsjour

Med ett avtal om fastighetsjour får ni garantier om skademinskning av oss. Vi har resurser som minskar skador som man kan uppkomma av värmefel, elavbrott, översvämningar med mera. Särskilt elavbrott kan ställa till med en hel del skador. Våra datorer och bostäder är helt beroende av en stadig strömförsörjning. Genom att ha avtal om fastighetsjour så får ni direkt hjälp och ni kan vara trygga med att ni får hjälp som minimerar skadorna.

Hos oss arbetar VVS montörer, elektriker, snickare, tekniker och flera projektledare. Vi har dessutom ett helt nätverk av duktiga hantverkare som kan rycka ut när något händer. På AKR Entreprenad arbetar ett helt team som är beredda att rycka ut så snart någon larmar om att de behöver en fastighetsjour i någon fastighet.

Sugen på att samarbeta?

Kontakta oss för mer information eller för att boka upp ett möte.