Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour i Stockholm

Akut hjälp på plats inom en timme! Våra behöriga elektriker erbjuder snabb, effektiv och pålitlig service i Stockholmsområdet dygnet runt. Lita på AKRs eljour när du har problem med elen!

Våra elektriker är på plats inom en timme — jour 24/7 året om

Våra elektriker är certifierade och godkända via Elsäkerhetsverket. Vi kan hjälpa dig akut vid exempelvis:

  • Strömlös fastighet
  • Jordfel
  • Kortslutning
  • Elavbrott för spis eller tvättmaskin
  • Trasig elanläggning
  • Problem med värmesystem

Vi erbjuder eljour över hela Stockholm med omnejd och vi kan åta oss akuta uppdrag när som helst på dygnet. Samtliga anställda hos oss är behöriga, certifierade elektriker med lång vana och erfarenhet.

Behöver du professionell hantering av el är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi står redo att hjälpa dig – när som helst. Vi har alltid en jourelektriker i Stockholm som står redo att rycka ut.

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker?

elektriker med jour felsöker

Några av de vanligaste felen som vi stöter på är:

  • Jordade kontakter i ojordade uttag, någonting som kan leda till att säkringen inte löser ut och att exempelvis lampan blir strömförande.
  • Ojordade kontakter i badrum kan leda till strömförande komponenter och i sin tur allvarliga personskador.
  • Feldimensionerade kablar till spis som inte tål för hög belastning kan leda till att ledningen tar eld.
  • Infällda spotlights som du själv eller icke auktoriserad elektriker installerat — spotlights kräver ett ventilerat utrymme så att värmen har någonstans att ta vägen annars kan värmen orsaka brand.

Är du osäker? Du får alltid ringa oss dygnet runt för rådgivning och sedan tar vi ett beslut om detta är ett jouruppdrag eller om detta kan vänta. Ring oss hellre än att vänta! 08-80 22 22

Behöver ni ett Jouravtal?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Elektriker Jour Stockholm - akuta ärenden på nolltid

Vi vet att A) el är livsviktigt B) att el kan vara livsfarligt att hantera och C) att akuta problem med el kan dyka upp när som helst på dygnet. Därför har vi också eljour i Stockholm där vi står redo att rycka ut och hjälpa våra kunder med problem som dyker upp och som rör elektricitet. 

Det kan exempelvis handla om strömavbrott, det kan handla om kortslutning, om jordfel eller om problem med en värmeanläggning. Dessa exempel är typiska ärenden som vi kallas ut till – och där vi både snabbt, effektivt och säkert kan skapa en lösning på problemet. 

Eljour - bli en prioriterad kund hos oss

Alla kan ringa till oss för hjälp med el, men vi vet också att exempelvis BRF:er och Fastighetsägare kan drabbas av större problem om elen slutar att fungera. Genom att upprätta ett jouravtal med oss kan du som fastighetsägare eller er BRF bli en prioriterad kund där ni exempelvis kan felanmäla dygnet runt, där en kontaktperson utses till er och där vi lämnar en rapport – samt ett åtgärdsförslag – så fort vi genomfört jobbet. Vi ser till att skapa trygghet och säkerhet i era fastigheter och ser fram emot ett långsiktigt samarbete. 

Ring vår eljour

Varför välja oss som eljour i Stockholm?

Vi har lång vana av att arbeta som elektriker i Stockholm och vårt företag har kapacitet att både åta oss stora uppdrag – exempelvis i samband med större entreprenader – och mindre sådana hemma hos dig som privatperson.

Vår gedigna erfarenhet har gjort att vi har en mängd goda referenser och vitsord från tidigare kunder. Det är ett bevis på att vi gjort ett bra jobb – och det fungerar också som en trygghet för dig. 

Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra referenser och låter dig få en bättre bild av oss och hur vi arbetar. Väljer du oss så väljer du säkra jobb till fasta priser – och en partner som alltid sätter dig och dina behov i första rummet! 

El är livsfarligt - anlita alltid en behörig elektriker

Många av de bränder som sker i svenska hem kommer som en konsekvens av att elsystemen inte klarar av den belastning som de utsätts för. Vi använder mer el idag än tidigare – och el, exempelvis system, ledningar och kablar har också ett bästföredatum. Detta kan i slutändan leda till att en villa börjar brinna.

Vanligt som en bakomliggande orsak är tyvärr också felkopplad el och felaktigt utförda installationer. Lärdomen av detta är att man som privatperson aldrig ska chansa.

El är livsfarligt och detta både sett till bränder och vid direkta kontakter. Vi erbjuder alltid professionell hjälp och kan rycka ut med kort varsel – både för kontroller och för att lösa mer akuta problem. Chansa aldrig med el!

12 vanliga frågor om eljour

Det är givetvis en fråga som rör avstånd och där även exempelvis trafik påverkar. Ambitionen är alltid att vara på plats så snart som möjligt. Vår elektriker jour Stockholm åker direkt när du ringer och är framme inom en timme.

Som med allt annat så handlar det om underhåll. Du kan regelbundet anlita oss för besiktningar och för att förebygga framtida problem. El är en färskvara och måste hållas under kontroll.

Ja, vi kan erbjuda professionell hjälp med installation av laddboxar både till privatpersoner, fastighetsägare, BRF:er och företag.

Strömavbrott är definitivt ett exempel – ett annat är om det slår gnistor från exempelvis ett vägguttag och ett tredje kan handla om att jordfelsbrytaren slår ut hela tiden.

Innan du ringer oss så titta ut genom fönstren. Lyser det hos grannarna så är det ett isolerat problem för din bostad och då står vi redo att rycka ut. Om hela området skulle vara mörkt så är det en större fråga som rör elleverantören.

Ja, det finns många smarta lösningar som kan hjälpa dig att komma lite billigare undan vad gäller kostnader för el och vi kan dels hjälpa dig att identifiera onödiga kostnader och dels också komma med lösningar som sänker dessa.

Dels så kan du se detta på uppbyggnaden. Moderna elsystem har vipp-säkringar snarare än gamla proppar. Dels så finns också en jordfelsbrytare och en sådan är livsviktig att ha då den räddar liv. Det finns extremt många fördelar med att byta till ett modernt elsystem och vi hjälper dig gärna med detta.

Ja, som privatperson kan du använda ditt Rot-avdrag när du väljer oss. Genom detta kan du dra av 30% av den totala kostnaden och detta gäller även för akuta ärenden.

Inte mycket! Då det kommer till el så bör man alltid inta en försiktig hållning. Mest troligt är att du inte får göra det du planerar. Egentligen kan man utgå från att det är okej att byta glödlampor, men att resten bör skötas av behöriga elektriker. Det är givetvis hårddraget, men ger ändå en rätt bra bild över vad en privatperson får göra.

Ja, i vissa fall kan man lösa problem med el via samtal. Det är bara att ringa så gör vi en bedömning.

Ja, det gör vi och vi kan definitivt hjälpa dig att hitta en optimal lösning för dina behov och för din bostad.

För att vi alltid arbetar med kunden i centrum. Vi ser till att du när som helst på dygnet – och till ett bra pris – kan få hjälp med akuta skador och el-relaterade problem. Vi rycker ut så snabbt vi kan och vi ser alltid till att vara beredd. Julafton, sena nätter, midsommar – du ringer, vi kommer!