Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

Totalrenovering

Behöver du totalrenovera hemma? Totalrenoveringar är en av våra specialiteter och vi hjälper gärna till att ta fram inspirerande helhetslösningar. Ibland kan det vara svårt att se alla de möjligheter som faktiskt finns.

Tjänster

AKR Enreprenad hjälper dig med din lägenhetsrenovering

AKR Entreprenad hjälper kunder över hela Stockholm med lägenhetsrenoveringar. Vi arbetar utifrån kundens önskemål och kan hjälpa till med det mesta som hör till renovering. I ett sådant arbete genomför vi ofta en köksrenovering för att höja standarden på köket. Renovera köket är också ett bra sätt att höja värdet på en bostad inför en eventuell försäljning av lägenheten. Vi hjälper också till med en badrumsrenovering för att göra badrummet snyggare och mer funktionellt, allt utifrån dina önskemål. Om badrummet är mycket slitet så kan vi också totalrenovera badrummet.

Totalrenovering av ett gammalt hus

Om du bor i ett gammalt hus med omfattande renoveringsbehov, så kan vi hjälpa dig att renovera upp huset från grunden. En totalrenovering av ett gammalt hus innebär ofta att vi river ned det mesta i huset för att bygga upp det från grunden. Husets stammar behöver som regel bytas i dessa fall, det hjälper vi dig med. En vanlig uppfattning är att husen som är i så pass dåligt skick och behöver totalrenoveras är för dyra att rusta upp, vår erfarenhet är att det går att göra mycket med små medel. Hör av dig till oss för en offert.

Totalentreprenad eller utförande entreprenad

Vad är det för skillnad på totalentreprenad och utförandeentreprenad?

Totalrenovering i Stockholm

Har du precis flyttat och behöver renovera? Eller är du kanske bara inställd på en ordentlig förändring i hemmet?

Vi på AKR Entreprenad har många års erfarenhet av totalrenoveringar av både lägenheter och hus. Vi har den spetskompetensen och de behörigheter som krävs för att leverera ett precis så välfungerande hem som du förväntar dig. Kanske kan vi till och med överraska dig, vi är grymma på att hitta möjligheter som du kanske har missat i din planering.

Och om du vill så kan vi vara med ända från början och hjälpa dig med planeringen av renoveringen. Tillsammans hittar vi smarta, hållbara och snygga lösningar som håller i flera år framöver.

Sugen på att samarbeta?

Kontakta oss för mer information eller för att boka upp ett möte.