Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Smarta funktioner - Läs mer här

Skarpt läge att byta till LED - Vi berättar mer!

EU direktiv reglerar bla annat användningen av kvicksilver i belysningsprodukter. 

Våren 2022 reviderade EU- Kommisionen undantagen.

Vad betyder då detta? Jo det betyder att from 24/2 – 2023 så kommer förbud mot att släppa på marknaden av – Kompaktlysrör med stiftsockel!

Det följs av 24/8 – 2023 så kommer förbud mot att släppa på marknaden T5 & T8 – lysrör.

Under en 3-5 års period så kommer mer speciallampor och urladdingslampor att fasas ut.
Detta kallar vi för förändringar & konsekvenser!

Vad blir konsekvensen?

När man inte är i branschen så kan detta bli rörigt och kan kännas som lång borta, varför måste man byta? Jo det är nämligen så att dessa lysrör har naturfarliga ämnen i sig samt drar en otrolig mängd energi, vilket kostar mycket pengar, är inte alls miljövänligt! Det är dessutom otroligt dyrt när dessa ska kasseras! Lysrören gär separat under miljöfarligt avfall och ska hanteras med spärbara dokument samt att det ska göras anmälan till kommunen där man är innan man kasserar. Detta är också en stor kostnad.

Vad blir förändringen?

Vi har marknadsledande leverantörer som är före sin tid och är världsledande i ryggen. Vi hjälper er att reda ut exakt vad som gäller hos er och hur man kan optimera belysningen på bästa sätt när lysrören fasas ut from nästa år!

Vi har lösningar för nästan alla behov!

Har ni ett avtal med oss så vet ni redan om detta! Vi har i sånt fall redan tillsammans med er utvärderat och analyserat fastigheten, därefter tagit fram det bästa alternativet just för er fastighet.

Om ni behöver rådgivning och stöd i vad som gäller här så hjälper vi er mer än gärna.

Med hjälp av smarta funktioner kan vi driftoptimera och i realtid styra så ni alltid är på den största möjliga besparingen – utan att det skulle försämra sig för fastigheten eller de som bor där! Ring oss så berättar vi mer: 08 80 22 22

Sugen på att samarbeta?

Kontakta oss för mer information eller för att boka upp ett möte.