Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

Tillbyggnad

Är det dags att bygga ut? Vi hjälper dig gärna med allt från planering till färdigställt bygge, inklusive ritningar och bygglovshandlingar. Låt oss vara med och räkna, vi lovar att det lönar sig.

Tjänster

Anlita AKR Entrepernad för tillbyggnad/utbyggnad av ditt hus

Det är många familjer i Sverige som väljer att sälja sitt hus på grund av att man har för dåligt med plats. Det är naturligt att ett sådant problem kan uppstå, exempelvis om familjen väntar tillökning. AKR Entreprenads erfarenhet är dock att i de flesta fall finns goda möjligheter att skapa mer utrymme i sitt hus genom en tillbyggnad. Det finns goda förutsättningar att genom en tillbyggnad skapa ett nytt rum i huset till en förhållandevis låg kostnad. Våra hantverkare har hjälpt många familjer att bygga ut och vi träffar dig gärna över en kopp kaffe för att se vilka möjligheter det finns för dig att bygga ut. AKR Entreprenad har god kännedom om reglerna för tillbyggnad och vi ger dig råd och anvisningar om i vilka fall du behöver ansöka om bygglov och i vilka fall du inte behöver det. Kontakta oss så går vi igenom om hur vi arbetar med utbyggnader på exempelvis hus såsom tillbyggnader av takanslutningar.

Vi skapar nya ytor i ditt hus via tillbyggnader

AKR Entreprenad har hjälpt många privatpersoner med tillbyggnad av hus. Det finns flera sätt att skapa fler ytor i ditt hem. Ett sätt att bygga ut ett hus på är att förlänga husets kropp, det är ett bra sätt att skapa nya rum på ett symmetriskt sätt och till en försvarbar kostnad. Det räcker med att förlänga huset med några meter för att du ska kunna skapa flera nya rum. Vi kan även hjälpa dig att bygga ut huset på höjden, det vill säga genom att lägga till en våning. Det är en bra metod, särskilt om du har en liten tomt. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösninger kring utbyggnaden av erat hus. Ordet helhetslösning kan låta som ett slitet uttryck, men vi menar vad vi säger. AKR Entreprenad tar hand om din tillbyggnad från projekteringsstadiet till slutfört arbete, vi köper in nödvändigt material och hjälper dig även med kringarbeten såsom hus utbyggnad alternativt installation av en takanslutning. Du kan även köpa en takanslutning via någon av våra samarbetspartners till en rimlig kostnad.

Bygga ett snyggt och funktionellt garage

Det är många husägare som vill ha hjälp med utbyggnad av ett garage eller helt enkelt bygga ett garage från grunden. I ett garage är bilen skyddad mot regn, snö och slask och dessutom minskar risken för stöld avsevärt. AKR Entreprenad hjälper privatpersoner med att bygga ett garage. Vi har god erfarenhet av att bygga såväl små som stora garage och bygger garaget utifrån de önskemål som kunden har. Vi kan även hjälpa till att bygga ett elektriskt garage som kan öppnas och stängas genom en fjärrkontroll eller genom en app i din mobiltelefon.

Sugen på att samarbeta?

Kontakta oss för mer information eller för att boka upp ett möte.