Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

Köksrenovering

Vill du renovera köket? Vi hjälper dig hela vägen från skiss till färdigställt drömkök Och du får alltid två års garanti samt tio års ansvarstid.

Tjänster

Steg 1

Innan vi sätter igång, skriver vi ett avtal utformat av Konsumentverket, det så kallade Hantverksformuläret 14, där vi avtalar om en fast tidsplan, fast pris och vem er projektledare kommer att bli.

Steg 2

Sedan har vi ett uppstartsmöte för att säkerställa att köket blir precis som du vill ha det. Projektledaren, snickaren, rörmokaren och elektrikern är med på mötet och tillsammans ritar vi upp hela köket med väggar, golv, tak, inredning samt vitvaror.

Steg 3

Efter uppstartsmötet börjar vi direkt med själva renoveringen och vi kommer att ha kontinuerlig kontakt med dig för att se till att allt blir precis som du vill.

Steg 4

När köksrenoveringen är klar går vi tillsammans igenom hela köket med dig för att säkerställa att allt har blivit som avtalat.

Begär en Offert​​


Vår största rekommendation är att i samtliga fall rörande köksrenovering ta hjälp av våra experter, som ser detaljer som en annan inte kan se med blotta ögat. De väger kökets för och nackdelar mot varandra och ger dig en realistisk plan skräddarsydd utifrån dina önskemål. Våra experter ser helt enkelt till att ge dig underlag för att slippa göra onödiga misstag på vägen när du ska påbörja att renovera köket, misstag som tenderar att kosta tid och pengar.

Att renovera kök är dyrt men vi på AKR Entreprenad levererar gärna en offert med ett fast pris från början därav vikten av att göra rätt redan i uppstarten av bygget. Från det att du skickat in första ansökan tills dess att du besiktar köksrenoveringen så finns vi alltid närvarande. Vi kommunicerar och bollar tankar och idéer längs med processens gång och finns även närvarande under besiktningen av köket. Att renovera kök kan verka omfattande, men med rätt hjälp på rätt plats, så blir projektet effektivt och smärtfritt.

Renovera köket med AKR Entreprenad

Ett av stegen, utifrån ovan nämnda punkter, är att planera. Vi på AKR Entreprenad menar på att planeringen av en köksrenovering innebär så mycket mer än att endast ta fram en ritning, det handlar om att överväga varje litet steg. Med anledning av detta är det viktigt att du har koll på avgörande faktorer när det kommer till just din köksrenovering. AKR Entreprenad ser till att utföra detta steg i samband med att du skickat in din ansökan för att bolla tankar och förstå er vision. Viktigt att veta är att besöket är helt kostnadsfritt. Ett exempel på några faktorer att ha koll på när det kommer till att renovera kök är ytan, ljusinsläppen samt materialet.

Ytans storlek, placering och form är avgörande när det kommer till kökets helhetsintryck, ljusinsläppet spelar stor roll när det kommer till ögats intryck och materialet samspelar med övriga rum i en bostad. Att ha koll på de viktigaste grundpelarna (med hänsyn till boendets förutsättningar) ger ofta en fantastisk bra grund när det kommer till just din köksplanering. Är du osäker eller behöver hjälp med att veta just dina behovsområden? Tveka inte på att fråga, självklart bistår vi på AKR entreprenad med rådgivning där vi kan inflika med vår expertis gällande renovering av kök, badrum samt lägenheten i sin helhet. För att göra projektet så enkelt och smidigt som möjligt, så kan du också köpa kakel, klinker och inredning via oss till förmånliga priser. Och vi tar självklart med oss allt du har köpt hem till dig när det är dags att montera det. Skicka in en offertförfrågan, så kontaktar en av våra kundansvariga er. Vi bokar då in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök inom Stockholmsområdet vilket ingår inför din badrumsrenovering. Möjligheten om att begära en offert från oss utan hembesök går självklart också bra.

Sugen på att samarbeta?

Kontakta oss för mer information eller för att boka upp ett möte.