Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Image Alt

Rörmokare

Är du ute efter en seriös rörmokare i Stockholms-området? Som kan jobbet och håller sig till överenskommen tidsplan och budget? Och som har alla nödvändiga certifikat och licenser som krävs för olika VVS-installationer? Då har du kommit helt rätt!

RÖRMOKARE

RÖRMONTÖR I STOCKHOLM

Rörmokeri med kärlek

Har du en krånglande värmepanna, blandare som behöver bytas eller behöver du kanske konvertera uppvärmningen till ett vattenburet värmesystem? Oavsett vilket, så är du varmt välkommen till oss. Alla typer av VVS-arbeten är en självklar och prioriterad del av vår verksamhet och det spelar naturligtvis ingen roll om du bor i småhus eller lägenhet. Vi hjälper även ett flertal bostadsrättsföreningar med driften av deras VVS-system. Låt oss vara med och räkna, vi lovar att du inte kommer att ångra dig, på flera sätt. Hos oss får du ett fast pris, en tydlig och fastställd tidplan och en engagerad projektledare som är med dig hela vägen från start till mål.

Rörmokeri i alla storlekar

Vi förstår självklart att alla jobb inte kan vara jättestora, så hör av dig även om du känner att du kanske bara behöver hjälp med en mindre detalj. Alla jobb är viktiga och VVS-arbeten ska man alltid låta en auktoriserad firma ta hand om – oavsett hur stora eller små de än är. För att dra med ett exempel när det kommer till ämnet rörfirmor samt hantverket rörmokare, så har efterfrågan gällande detta typ av hantverk ökat lavinartat de senaste åren runt om i Stockholm men framför allt i områden som Tyresö, Nacka, Järfälla, Huddinge med flera andra orter. Det är vanligt att rörfirmor verksamma i dessa områden börjat med något som heter jourverksamhet. Detta innebär att dessa VVS-montörer kan med ett mycket kort varsel infinna sig på platsen där kunden ifråga står med sitt problem oavsett vilken tid på dygnet det gäller. Vi kan hjälpa dig med allt från termostatbyte, droppande rör och trasiga WC-stolar till kalla element, lågt vattentryck och golvvärme.

Sugen på att samarbeta?

Kontakta oss för mer information eller för att boka upp ett möte.