Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Danderyd

AKR i Danderyd – vi är din trygga partner vid akuta problem med elen. När du ställs inför utmaningar som jordfel, elavbrott eller annat problem, är våra erfarna elektriker redo att snabbt rycka in, när som helst på dygnet. Inom bara en timme från ditt samtal är vi på plats. 

Eljour Danderyd - akut hjälp inom en timme

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder heltäckande lösningar inom el och vi vänder oss till företag, fastighetsägare, BRF:er och givetvis även till privatpersoner i Danderyd. Vårt team av behöriga elektriker sätter alltid säkerheten i första rummet och vi arbetar alltid för att skapa säkra, hållbara lösningar som fyller kundens behov. 

Vi har lång och gedigen erfarenhet och kan utföra allt från installationer, dragning av el, felsökningar och elbesiktningar. Behöver du exempelvis installera en laddbox eller ett nytt elsystem så hjälper vi dig gärna med detta. 

Utöver det så erbjuder vi även akut hjälp. Vår eljour i Danderyd är alltid bara ett samtal bort från att rycka ut och hjälpa dig med ditt problem. Vi har alltid en elektriker på jour i Danderyd standby för både fastighetsägare, företag och privatpersoner. 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Danderyd?

elektriker med jour felsöker

Eljour Danderyd - ring oss vid problem

Vår ambition är att alltid vara på plats inom en timme från det att kunden ringer för ett akut ärende. Jourelektriker i Danderyd tar emot samtalet, sätter sig i en välutrustad servicebil och rycker ut för att felsöka, identifiera och lösa problemet hos både fastighetsägare och privatpersoner. Vår eljour Danderyd arbetar alltid effektivt och kan hjälpa dig med att lösa allt från strömavbrott, jordfel, en jordfelsbrytare som löser ut och exempelvis problem med värmesystemet.

I vissa fall så kan det handla om en temporär lösning som sitter kvar under helgen och till dess att en mer permanent lösning kan installeras. Vi ger då alltid ett åtgärdsförslag och en ungefärlig kostnad på detta. Vår eljour Danderyd är alltid standby – under dygnets alla timmar och under årets alla dagar. 

Behöver ni ett jouravtal i Danderyd?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Livsfarligt att hantera el på egen hand

Vad får du göra med el? Betydligt mindre än du tror. Hos Elsäkerhetsverket finns utförliga instruktioner gällande hantering av el och vad du som privatperson får göra i ditt eget hem. Här kan vi direkt säga att det inte är mycket. 

De flesta saker som rör el kräver professionell hantering av en behörig elektriker. El är livsfarligt och detta både vid en direkt kontakt och sett på längre sikt i form av bränder. 

Fakta om skador och el

  • Årligen skadas 400 personer av el i Sverige. Det handlar om anmälda sådana – mörkertalet är stort. 
  • 2-3 personer avlider i samband med att man får el genom kroppen. 
  • Bränder i Sverige är inte ovanliga och den tredje vanligaste orsaken handlar om elfel och undermåliga installationer. 
  • Privatpersoner är ansvariga för elen i det egna hemmet och för att allting är säkert. Hur ser det ut hemma hos dig? 

Ring vår eljour i Danderyd

Vi felsöker och besiktigar din el

Vi utför el-besiktningar och genomför felsökningar i syfte att säkerställa en större säkerhet i svenska hem och fastigheter. 

Skulle det finnas saker att anmärka på så kan vi givetvis också åtgärda detta – alltid till ett rimligt pris och på ett fackmannamässigt sätt. 

Dags att installera laddbox?

Vi är ett företag som ser positivt på framtiden och på den elektrifiering som sker i samhället. Det handlar om utmaningar, men också om enorma möjligheter som kan leda till ett bättre klimat och en bättre miljö. Dagligen så hjälper vi kunder att ta steget in i framtiden och detta genom att exempelvis installera laddboxar till både fastighetsägare och privatpersoner. 

En laddbox ger säker och effektiv laddning av din elbil, men det kan också innebära en ökad belastning på elsystemet – något som då också måste anpassas för att klara detta. Är du intresserad av en laddbox så står vi redo att hjälpa dig både med rådgivning och installation. Välkommen in i framtiden!