Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Ekerö

På Ekerö är AKR redo att lösa ditt elproblem effektivt och prisvärt. Vid jordfel, elavbrott i vitvaror eller andra fel kan våra kvalificerade elektriker vara på plats inom en timme. Dygnet runt erbjuder vi stöd när du behöver det som mest.

Eljour Ekerö - ring oss för akut hjälp

I vissa fall krävs det akuta åtgärder och akuta insatser. Vår eljour på Ekerö står redo att hjälpa dig med dina problem under dygnets alla timmar och under årets alla dagar. Vi har alltid en elektriker med jour på Ekerö som är redo att rycka ut om ditt hus – eller er fastighet – är strömlös, om värmesystemet lagt av eller om det exempelvis handlar om ett jordfel. 

Det är några typiska exempel på problem som inte kan vänta och handlar det om exempelvis en helg så ska man inte behöva vänta in måndagen innan räddningen kommer. Jourelektriker på Ekerö finns – och vi är alltid bara en timme bort från att ta tag i problemet.

Samtliga i vårt team är utbildade och behöriga elektriker och installatörer som har lång vana av att lösa akuta problem – likväl som att arbeta med mer planerade projekt inom el. 

Behöver du akut hjälp? Ring vår eljour så ses vi snart! 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker på Ekerö?

elektriker med jour felsöker

Eljour Ekerö - snabba lösningar

Väljer du att ringa vår eljour Ekerö så garanteras du: 

  • Fackmannamässigt utförda jobb med fokus på säkerhet
  • Snabba utryckningar – vi är på plats inom en timme
  • Dygnet runt-service – året om! 
  • Rådgivning via telefon 
  • Möjlighet för fastighetsägare att bli en prioriterad kund för ett långsiktigt samarbete. 

Behöver ni ett jouravtal?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Traditionella arbeten med el

Vi utför även mer traditionella och planerade arbeten med allt som rör el och vi vänder oss både till fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner. 

Behöver ni hjälp med att installera ett nytt värmesystem till fastigheterna i er BRF? Vill du som privatperson ha professionell hjälp med att installera ett nytt elsystem, sätta in golvvärme eller exempelvis med att dra ny el för din renovering? Vill du som företagare skapa en mer energisnål lösning vad gäller belysningen på kontoret? 

Vi står redo att hjälpa till med allt detta – och vi gör det med kort varsel. Vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder snabba fötter. Du ska inte behöva vänta på en behörig elektriker om du väljer oss! 

El är livsfarligt - anlita oss

Det finns väldigt hårda krav, regler och lagar att följa då det handlar om hantering av el. Som privatperson ska du aldrig chansa och alltid se till att undersöka om du verkligen får göra det du tänkt dig. 

Mest troligt är nämligen att du inte får göra det. Av väldigt klara skäl också: el är livsfarligt. På elsäkerhetsverkets hemsida finns utförlig information om vad du får- och inte får göra. Läs på innan! 

Ring vår eljour

Svåra skador och dödsfall

Varje år sker ungefär 400 skador i samband med att privatpersoner håller på med el – och varje år dör också mellan 2-3 stycken personer. Utöver detta så är elfel också den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem. 

Och, har du själv gett dig på en installation som leder till en brand kan du knappast räkna med tummen upp från ditt försäkringsbolag angående ersättning. 

Se alltid till att anlita en behörig elektriker. Du kan även ringa oss för rådgivning. 

Eljour Ekerö - lång vana och erfarenhet

Vi har lång vana och erfarenhet av att lösa akuta problem med el. Våra anställda är problemlösare och kan snabbt och effektivt identifiera – och lösa – de problem vi ställs inför. 

Vår ambition är att kunden aldrig ska behöva vänta länge på hjälp. Vi rycker ut under nätter, på helger och röda dagar. Olyckan har ingen klocka och vi arbetar aktivt för att skapa säkerhet och trygghet för våra kunder. Dag som natt – året om! Vi är tillgängliga i hela Stockholm