Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Eskilstuna

AKR i Eskilstuna erbjuder snabb och pålitlig eljour. Vi förstår vikten av ett skyndsamt arbete. Har din spis eller tvättmaskin drabbats av elavbrott? Är hela huset utan ström? Våra elektriker är på väg inom en timme. 

Eljour Eskilstuna - anlita oss för akut hjälp

Olyckor följer ingen klocka och ett elfel, en kortslutning, ett strömavbrott eller exempelvis ett problem med ett värmesystem kan inträffa när som helst på dygnet. Det är också av den anledningen vi erbjuder eljour i Eskilstuna och att vi alltid har en elektriker på jour i Eskilstuna redo att möta både privatpersoner, företag och fastighetsägares unika behov. 

Du kan ringa oss oavsett tid på dygnet och oavsett om det är helg eller vardag: vi står alltid redo att rycka ut och leverera högkvalitativ hjälp till ett rimligt pris. 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Eskilstuna?

elektriker med jour felsöker

Utbildade och behöriga elektriker

Utöver en jourelektriker i Eskilstuna och en garanti på snabba utryckningar så erbjuder vi även mer traditionell hjälp med el. Behöver du installera en ny tvättmaskin, dra ny el i samband med en badrumsrenovering eller exempelvis byta elsystem så är det bara att kontakta oss. 

Vårt team av behöriga och utbildade elektriker står redo att hjälpa dig med detta – alltid med säkerheten i första rummet och till låga priser. Välkommen till AKR Entreprenad – din eljour Eskilstuna! 

Behöver ni ett Jouravtal?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Eljour Eskilstuna - snabb service dygnet runt

Att elen lägger av kan orsaka stora problem. Vi är beroende av el i vår vardag och handlar det om exempelvis att ett vägguttag börjar ge ifrån sig gnistor så kan det också innebära stora faror. 

Detta är ingenting som en privatperson ska ge sig i kast med. El är livsviktigt – men också livsfarligt. I Sverige finns tydliga lagar, regler och föreskrifter om vad man får göra- och vad man inte får göra som privatperson. Vår rekommendation är att du alltid tar det säkra före det osäkra. 

Vår eljour Eskilstuna står redo dygnet runt och vi kan rycka ut med kort varsel om du har problem med elen i ditt hem. Vi kan även ge enklare rådgivning via telefon. Kort sagt: ring oss om du har problem. 

Fakta om el

  • Som privatperson är du ansvarig för elen i ditt hem – och för att elektrisk apparatur och elprodukter är säkra att använda. 
  • Elolyckor gör att drygt 400 personer i Sverige skadas årligen – av dessa så avlider mellan 2-3 stycken. 
  • Du är ansvarig för din elanläggning och för att allt från elcentralen, vägguttag och strömbrytare är säkra att använda. 
  • Som privatperson är du även ansvarig för att alla elarbeten som sker i ditt hem ska utföras av behöriga yrkesmän och elektriker. 
  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem. 

Ring vår eljour i Eskilstuna

Elektriker Jour Eskilstuna - när behovet är som störst

Vår Eljour Eskilstuna hjälper till när behovet är som störst. Att vakna mitt i natten under vintern och känna att det inte finns någon värme i hemmet kan skapa panik. 

Vi rycker ut och åtgärdar problemet direkt. Panik kan även upplevas om elen slutar fungera – eller om man ser att jordfelsbrytaren slår ut hela tiden. Vi undersöker problemet och ser till att hitta en trygg och säker lösning. 

Detta sker även med tanke på framtiden. I många fall så kan äldre elsystem ha problem med att möta den moderna människans behov och inte klara av att leverera den effekt vi idag kräver. Hur ser det ut hos dig? 

Snabb hantering även vid vanliga elarbeten

Utöver akut eljour Eskilstuna så arbetar vi även med snabba fötter vid mer traditionella uppdrag. Vår målsättning är att kunden aldrig ska behöva vänta. 

Vi lovar snabb återkoppling och vi levererar alltid effektiva jobb – utan fusk och med störst fokus på säkerhet och kvalitet. Är du trött på att vänta på hantverkare? Vårt företag arbetar alltid med att erbjuda professionell hjälp utan en massa krångel och långa väntetider. Som det ska vara.