Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Haninge

AKR i Haninge – ditt val i elektriska nödsituationer. När du får problem med elen, kan våra kompetenta elektriker hjälpa dig inom en timme. Oavsett tidpunkt på dygnet eller dag på året, kan du räkna med vårt stöd. Välj AKR för professionell service

Eljour Haninge - vi löser akuta problem med el

Välkommen till AKR Entreprenad – din Eljour i Haninge. Vi erbjuder eljour Haninge dygnet runt och året om och kan alltid vara på plats inom en timme för akuta ärenden rörande el och problem med sådana. 

Har du drabbats av ett strömavbrott, ser du att ditt värmesystem inte ger någon värme – eller slår det exempelvis gnistor ur ett vägguttag? Då är det bara att plocka upp telefonen och ringa vår jourelektriker i Haninge som rycker ut direkt. 

Vi har lång vana av att hantera akuta ärenden och vårt team av utbildade och behöriga elektriker arbetar alltid effektivt med största fokus på säkerhet och kvalitet. Elektriker med jour i Haninge står redo att ta emot samtal från privatpersoner, fastighetsägare, företag och BRF:er och vi kan hantera alla typer av problem. Vi ger även snabb rådgivning vid samtal. Välkommen! 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Haninge?

elektriker med jour felsöker

Traditionella och planerade projekt med el

Utöver eljour i Haninge så erbjuder vi givetvis även mer planerade tjänster för våra kunder. Vi kan hjälpa dig att byta elsystem, installera laddbox, dra ny el i samband med en renovering – eller exempelvis installera golvvärme och spotlights i hallen. 

Vi arbetar alltid noggrant och på ett fackmannamässigt sätt där fokus ligger på kvalitet. Vi jobbar mot det överenskomna priset och inom den tidsplan vi har avtalat. Är du privatperson så kan du använda ditt Rot-avdrag då du anlitar oss och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Även utan Rot så tål våra priser att jämföras. 

Behöver ni ett jouravtal i Haninge?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Vi moderniserar ditt hem

Hur pass säkert är egentligen ditt hem? Bor du i en äldre bostad så kan det finnas många små tickande bomber vad gäller el. Det handlar dels om din egen säkerhet, men även om kostnader. Moderna elsystem ger säkra och mer energisnåla lösningar och de är också enkla att sköta om. 

Glöm det där med säkringar och proppar – med ett modernt elsystem så har du vipp säkringar och dessutom en jordfelsbrytare som slår ut om någonting är fel. Den senare är, tillsammans med en brandvarnare, den bästa livförsäkringen du kan skaffa till ditt hem. 

El kan vara mycket farligt

Är det verkligen så farligt att dra egen el eller installera maskiner utan behörighet? Många tror att det handlar om rekommendationer snarare än regler, men så är inte fallet. Det finns tydliga lagar vad gäller el och hantering av elektricitet. 

Du som privatperson ska aldrig chansa i dessa frågor. Minsta misstag kan innebära en fara för livet – både på sikt och sett till en framtida brandrisk. Vi utför säkra installationer och genomför trygga arbeten med allt som rör el. Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Ring vår eljour i Haninge

Eljour Haninge - du garanteras följande

  • Rådgivning innan utryckning
  • Sann service – på plats inom en timme 
  • Dygnet runt jour – året om
  • Möjlighet att bli en prioriterad kund som fastighetsägare 
  • Arbeten utförda av behöriga elektriker och installatörer 
  • Professionellt bemötande och uppföljning 
  • Ett kostnadsförslag och en plan på permanenta åtgärder 
  • Rapport på jobbet 

Goda referenser och nöjda kunder

Vi utför dagligen arbeten hos både privatpersoner och hos företag, fastighetsägare och BRF:er och vi ser alltid till att A) arbeta informativt och nära kunden och B) med ett tydligt fokus att våra jobb ska hålla högsta kvalitet och utföras på ett fackmannamässigt sätt. 

Vi har genom vårt sätt att arbeta också skaffat oss en massa nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare till andra. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. Givetvis så hoppas vi att även du i framtiden kommer att fungera som en referens till oss. Välkommen!