Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Kungsör

I Kungsör är AKR alltid beredda på att assistera dig med elproblem. Oavsett om du stöter på kortslutning, elavbrott i dina vitvaror eller andra elfel, är en eller flera av våra kompetenta elektriker på plats inom en timme, dygnet runt. 

Eljour Kungsör - akut hjälp för akuta problem

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är ett sammansvetsat gäng av behöriga elektriker i Kungsör som erbjuder alla typer av tjänster inom elarbeten. Behöver du hjälp med att dra ny el i samband med din renovering av badrummet? Är du i behov av att installera ett nytt elsystem i hemmet? Har du planerat att investera i en elbil och behöver installera en laddbox för trygg, effektiv och säker laddning? 

Vi står redo att hjälpa till med allt detta. Vi åtar oss alla typer av uppdrag – stora som små – och kan hjälpa både privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er i Kungsör.

Vi har även eljour i Kungsör och det innebär att vi står redo att rycka ut vid akuta ärenden. Vår elektriker med jour i Kungsör kan användas av privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vi garanterar att vi är på plats inom en timme från det att du ringer. 

Elektriker med jour i Kungsör kan behövas då en olycka sällan följer en klocka och då akuta problem med elen måste ha en snabb lösning. Vi är alltid redo och erbjuder våra tjänster dygnet runt och året om.

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Kungsör?

elektriker med jour felsöker

Eljour Kungsör - ring oss när som helst

Att drabbas av ett strömavbrott, se att jordfelsbrytaren slår ut eller att exempelvis spisen inte får någon ström kan skapa panik – i synnerhet om det handlar om en helg eller kväll. 

Med vår eljour i Kungsör är lösningen bara ett samtal bort. Vi har lång vana av hantera dylik problematik och har alltid en servicebil redo för utryckning. Med oss så skapas trygghet. När du behöver hjälp som allra mest så är vi redo att rycka ut. 

Behöver ni ett jouravtal i Kungsör?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Fakta om el och olyckor i Sverige

Är el så himla farligt egentligen? Många privatpersoner tummar på denna fråga och utför själva installationer samt drar el i samband med olika installationer. Här nedan kommer lite fakta som förhoppningsvis får dig på bättre tankar. 

  • Varje år drabbas ungefär 400 personer i Sverige av skador som en följd av att man hanterar el. 
  • Årligen avlider 2-3 personer av dessa skador. 
  • Yngre personer drabbas hårdast och värst är män som befinner sig i åldern mellan 21-40 år. 
  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i Sverige. 

Vi erbjuder säkra lösningar

Baserat på det vi ovan gick igenom så finns all anledning att inta en försiktighet då det kommer till el. Det handlar dessutom om lagliga krav. Du får exempelvis inte dra egen el och du får inte göra egna installationer – gör du det, så bryter du också mot lagar och regler. 

Vi erbjuder professionell hjälp med alla typer av elarbeten och våra behöriga elektriker och installatörer kan rycka ut både akut och mer välplanerat. Det senare är också viktigt att poängtera. Även om du väljer att anlita oss för exempelvis en renovering så kan du räkna med samma snabba återkoppling och ett lika effektivt jobb som vid mer akuta utryckningar. 

Ring vår eljour

Hur ser elen ut hemma hos dig?

Vi lever i en tid då vi använder oss av mer el i både arbete och vardag. Detta gör att vi får det mer bekvämt, men det är även något som ställer höga krav på säkra och välfungerande elsystem och anläggningar. 

I synnerhet kan man se att äldre villor och äldre fastigheter har stora brister i denna fråga. I vissa fall kan det handla om ren tur att ingenting allvarligt har inträffat som en följd av att man har ojordade uttag, elledningar som saknar isolering eller exempelvis ett elsystem som saknar jordfelsbrytare. 

Hur ser det ut hos dig – och hur ser det ut i huset du planerar att köpa? Vi står redo att genomföra både besiktningar och felsökningar i syfte att ge dig ett säkert hem. Upptäcker vi ett problem så lämnar vi givetvis också ett förslag på en lösning – och en uppskattad kostnad för detta.