Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Lidingö

AKR på Lidingö – din val av pålitlig elservice. Vid plötsliga problem kan våra utbildade elektriker vara hos dig inom en timme. Oavsett om det är dag eller natt, året runt, är vi bara ett samtal bort. 

Eljour Lidingö - akut hjälp vid elfel

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder professionell hjälp med alla typer av elarbeten och vi vänder oss både till fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner. 

Vårt team av behöriga installatörer och elektriker kan hjälpa till med allt från att dra ny el, utföra installationer, genomföra besiktningar samt exempelvis reparera eller byta ut elsystem. Snabbhet är ett signum inom vår verksamhet. Vi vill alltid vara tillgängliga och arbetar aktivt med att korta ledtiderna. Behöver du en elektriker på Lidingö så ska du inte behöva vänta i flera veckor! 

Detta innebär även att vi har en eljour på Lidingö. En elektriker med jour på Lidingö står redo att rycka ut när som helst på dygnet – och under årets alla dagar – för att lösa olika problem med el. 

Behöver du komma i kontakt med elektriker på Lidingö så är vi bara ett samtal bort och vi garanterar att vi är på plats inom en timme från att samtalet mottagits. Strömavbrott, jordfel, ett värmesystem som inte fungerar? Inga problem. Ring oss så rycker vi ut direkt! 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker på Lidingö?

elektriker med jour felsöker

Eljour Lidingö - på plats inom en timme

Akuta elfel kan komma att skapa stora problem – och de följer heller ingen klocka. Att vara utan el under en helg, att vakna upp och inse att värmen inte fungerar eller att se att jordfelsbrytaren hela tiden slår ut, det är långt ifrån optimala situationer. 

Man ska heller inte försöka sig på att laga detta på egen hand då el är livsfarligt och då det finns lagar på att hanteringen ska utföras av behöriga elektriker. Genom vår eljour på Lidingö så garanteras du snabb hjälp. Oavsett när du ringer så är vi på plats inom en timme och åtgärdar problemet. 

Behöver ni ett jouravtal på Lidingö?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Temporära lösningar kan lösa problemet

Vid akuta utryckningar så kan problem ofta lösas mer temporärt. Vi har alltid en fulladdad servicebil redo, men i vissa fall så kan problematiken kräva ett större ingrepp. 

Vi kan givetvis också utföra detta, men det är också något som vi ger dig tid att fundera över. Vi löser problemet på plats – och lämnar ett åtgärdsförslag och en uppskattad kostnad för en mer temporär lösning utförd av oss. 

Varför du inte ska hantera el på egen hand

  • Olyckor med el drabbar årligen 400 personer. Det gäller anmälda olyckor – mörkertalet anses vara gigantiskt. 
  • Det är olagligt för privatpersoner att dra egen el och utföra installationer. Likväl så ansvarar du för att alla sådana projekt utförs av en behörig elektriker. Kolla alltid upp detta innan! 
  • 2-3 personer avlider varje år i Sverige som en följd av att de får ström genom kroppen. 
  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hus och byggnader. 
  • Hur säker är du hemma? 
 

Ring vår eljour på Lidingö

Kunden i första rummet

Oavsett om vi anlitas för ett planerat projekt och ska utföra exempelvis en installation – eller om vi rycker ut för ett akut ärende så arbetar vi alltid för kundens bästa och med kunden i centrum. 

För oss innebär detta ett positivt bemötande, rak och ärlig kommunikation, effektiva jobb utan en massa väntetid, fasta priser och ett arbete som sker inom den överenskomna tidsplanen. 

Dags att uppdatera ditt elsystem?

Idag använder vi avsevärt mycket mer el i vardagen än vad vi tidigare har gjort. Detta innebär att vi också kan ha en massa dolda problem i våra bostäder. Äldre hus har sällan den kapacitet som krävs för att möta den nya belastningen och detta kan leda till överhettning och bränder. 

Genom att kontakta oss så kan du skapa säkerhet i din bostad. Vi gör en besiktning och kan, vid problem, sedan hjälpa till med att uppgradera och byta ditt befintliga elsystem till ett nytt som bättre möter dina behov.