Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Mariefred

AKR i Mariefred är ditt trygga val när elfel uppstår. Dygnet runt är våra kvalificerade elektriker redo att snabbt hjälpa till med problem som kortslutning, jordfel eller vitvaror ur funktion. Inom bara en timme från ditt samtal är vi på plats. För en mer bekymmersfri vardag!

Eljour Mariefred - vi rycker ut direkt

Har du drabbats av ett plötsligt strömavbrott? Har spisen slutat att fungera? Ger din värmeanläggning inte ifrån sig någon värme? Dessa problem kan inträffa och det spelar heller ingen roll när på dygnet man talar om. Olyckor och problem följer sällan klockan. Det gör inte vi heller! 

Som professionell eljour i Mariefred står vi redo att rycka ut när som helst på dygnet och oavsett veckodag. Vår elektriker med jour i Mariefred är alltid redo och har en servicebil fullmatad med utrustning, verktyg och produkter som kan lösa ditt akuta problem med el. 

Behöver du snabb, effektiv och säker hjälp så är vi bara ett samtal bort. Ring oss så hittar vi en lösning. Välkommen till AKR Entreprenad – din eljour i Mariefred. 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Mariefred?

elektriker med jour felsöker

Akuta problem med el - välj oss

Vi erbjuder akuta utryckningar i samband med att privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er drabbas av elproblem och vi står alltid redo att hugga in om du behöver hjälp. 

Samtliga anställda i vårt team är behöriga elektriker med lång erfarenhet som effektivt kan erbjuda professionella lösningar till fasta priser. Detta får du om du väljer oss: 

 • Service dygnet runt – året om. 
 • Snabb och effektiv hjälp av behörig elektriker. 
 • Möjlighet att som privatperson använda Rot. 
 • Rådgivning via telefon. 
 • Dina behov i centrum. 
 • Åtgärdsförslag och rapport. 

Behöver ni ett Jouravtal i Mariefred?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Långsiktiga lösningar skapar trygghet

Utöver vår eljour och utöver att vi alltid har en jourelektriker i Mariefred redo för att ta sig an akuta ärenden så erbjuder vi även mer traditionella tjänster inom el. 

Planerar du att dra ny el i hemmet? Ska du som fastighetsägare byta elsystem och modernisera elanläggningen – eller behöver du hjälp med någon typ av installation? 

Kontakta oss så bokar vi in ett möte och ser över hur vi kan hjälpa dig med detta. Vi erbjuder traditionella tjänster på ett säkert och effektivt sätt. Vi arbetar alltid långsiktigt och med tanke på att vårt jobb ska leda till ökad trygghet för våra kunder. 

Fakta om el och olyckor

 • Över 400 personer i Sverige skadas i samband med att man hanterar el. 
 • 2-3 personer avlider årligen av en direktkontakt med el. 
 • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem. 
 • Privatpersoner får inte dra egen el eller utföra installationer i det egna hemmet. Man måste, enligt lag, anlita en behörig elektriker. 
 • Du ansvarar för elen i ditt hem – men även för att den elektriker du anlitar har behörighet. Kontrollera alltid detta innan! 
 

Ring vår eljour i Mariefred

Säker el ger säkra hem

Baserat på det vi skrivit ovan så finns all anledning att ha respekt för el. Det kan vara frestande att på egen hand ge sig på att installera exempelvis en disk- eller tvättmaskin och det kan kännas som en relativt enkel uppgift att montera spotlights i hallen. 

Gör man detta bryter man dels mot lagen och dels exponerar man sig själv för risker – både akuta sådana och i form av framtida bränder. Just spotlights är ett exempel på en vanlig orsak till bränder. Privatpersoner fäster dessa direkt i en regel och med detta sker sedan en överhettning som kan leda till en brand. 

Vi utför alltid säkra elarbeten till rimliga priser. Att anlita oss är en investering i din egen och din familjs trygghet. 

Vi hjälper dig när som helst!

Målet med vår verksamhet är att erbjuda prisvärda, professionella lösningar inom allt som rör el. Vi arbetar alltid både för och nära kunden. Dina behov står i centrum hela vägen från start till mål. 

Vi ser även till framtiden. Kanske är det läge att börja rusta upp redan nu för att möta de behov som framtiden kommer att föra med sig? Genom att uppgradera ditt elsystem kan du göra detta utan risk för skador. Välkommen att kontakta oss för att diskutera fram lösningar för din bostad, er fastighet eller för modernisering av ert företag!