Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Nacka

AKR i Nacka – din trygghet vid elektriska problem. Oavsett om det gäller en strömlös fastighet, jordfel, eller problem med din spis, är våra professionella elektriker redo att rycka ut inom en timme. Dygnet runt, året runt. För pålitlig service varje gång du drabbas av elfel!

Eljour Nacka - akut hjälp inom en timme

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är en modern elektrikerfirma som erbjuder traditionella arbeten med el samt eljour i Nacka. Behöver du professionell hjälp med installationer, med att dra ny el i samband med en renovering eller exempelvis med att uppgradera – eller byta – ditt befintliga elsystem så är vi redo att hjälpa dig med detta. 

Planerade uppdrag utförs med tanke på effektivitet och vi siktar alltid på att så snabbt som möjligt etablera oss och genomföra ett tryggt, säkert och fackmannamässigt jobb. Som kund till oss ska du inte behöva vänta i veckor innan vi dyker upp. 

Vårt team av behöriga elektriker och installatörer är alltid standby och redo att rycka ut. 

Vår eljour i Nacka ser till att det alltid finns lösningar på akuta problem med el – oavsett om det handlar om ett problem i en villa eller en större fastighet. Elektriker Jour Nacka står alltid redo att rycka ut och lösa de problem som finns gällande el. Oavsett om det handlar om ett strömavbrott, om jordfel eller om att exempelvis ett värmesystem slutat fungera så kan vi hjälpa dig.

elektriker med jour

Behöver du en behörig elektriker i Nacka?

elektriker med jour felsöker

Vår eljour i Nacka rycker ut

Våra elektriker med jour i Nacka är alltid behöriga och har alltid en servicebil redo. Dygnet runt och året om – och alltid på plats inom en timme från att du ringer. I vissa fall kan du själv lösa problemet och detta sker då under vägledning från oss och där vår professionella bedömning ligger bakom.

Vad gäller el så finns tydliga regler om vad du får- och inte får göra. Som privatperson så ska du aldrig chansa – du ska alltid utgå från att du inte får göra någonting som rör el, förutom att exempelvis byta glödlampor. 

Behöver ni ett jouravtal i Nacka?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Fakta om vår eljour i Nacka

  • På plats inom en timme
  • Hjälper företag, BRF.er, fastighetsägare och privatpersoner 
  • Hjälp dygnet runt och året om 
  • Behöriga elektriker och installatörer 
  • Lång erfarenhet och kunskap 
  • Kunden först – i alla lägen 
 

Traditionella uppdrag - anlita oss

Vi utför både akuta arbeten och mer planerade sådana. Behöver du hjälp med att exempelvis dra el vid din badrumsrenovering i Nacka så är vi en elektrikerfirma som kan göra jobbet – på ett tryggt, säkert och effektivt sätt. 

Vi kan även exempelvis hjälpa dig med olika felsökningar och besiktningar. Hur mår elen i ditt hem, fungerar verkligen ditt befintliga elsystem optimalt och är det anpassat för dina behov? I många fall är svaret nej på den frågan. 

Ring vår eljour

Elfel - en vanlig orsak till brand

Vi använder mer el idag än tidigare. Det är givetvis bekvämt och underlättar i vår vardag, men det handlar också om en fråga som kan få konsekvenser. 

Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem och byggnader. 

Det handlar ofta om överhettning och om system som inte klarar av den belastning de utsätts för. Genom att byta till ett modernt elsystem så kan du skapa en större säkerhet – samtidigt som du också sparar pengar. 

Vi installerar din laddbox

Funderar du på att köpa en elbil och genom detta A) sänka dina kostnader och B) minska dina negativa avtryck på klimat och miljö? Du är långt ifrån ensam. Många privatpersoner har redan tagit steget och klivit in i framtiden. För att göra detta så krävs det emellertid också en effektiv och säker laddning genom en laddbox – och ett elsystem som kan hantera denna nya påfrestning. 

Vi har lång vana av att installera laddboxar hos både privatpersoner, hos företag och i exempelvis BRF:er och vi garanterar en trygg och säker lösning – utförd på ett fackmannamässigt sätt. Kontakta oss för att ta steget in i framtiden. Välkommen till AKR Entreprenad!