Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Norrtälje

Vi på AKR Norrtälje vet hur viktigt det är att arbeta skyndsamt vid elfel. Oavsett omfattningen på problemet kan våra elektriker vara på plats en timme efter att du har ringt! Dygnet runt, året om. Kontakta oss!

Eljour Norrtälje - vi löser problemet snabbt

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är ett företag som erbjuder alla tänkbara lösningar inom el. Behöver du professionell hjälp med akuta problem (eljour 24/7), att dra ny el till köket eller med att dra el i samband med nybyggnation eller en renovering så är det bara att kontakta oss. 

Samma sak gäller om du behöver hjälp med någon typ av installation – eller om du exempelvis vill göra en felsökning eller få en besiktning utförd. Vi erbjuder alla traditionella uppdrag som elektriker. 

Våra jourelektriker i Norrtälje står alltid redo att rycka ut och har alltid en servicebil laddad med utrustning, verktyg och produkter som kan lösa det akuta problem som finns hos dig. 

elektriker med jour

Behöver du en behörig elektriker i Norrtälje?

elektriker med jour felsöker

Traditionella arbeten med el och installationer

Vårt team av behöriga installatörer och elektriker har lång vana och god erfarenhet och vi garanterar alltid fackmannamässigt utförda jobb till högsta kvalitet och till rimliga priser. Givetvis kan även du som privatperson använda ditt ROT-avdrag om du anlitar oss och med detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet.

 Vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vi sätter alltid kundens behov, krav och önskemål i första rummet.

Behöver ni ett jouravtal i Norrtälje?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Vår eljour Norrtälje jobbar akut i hela Roslagen

Utöver det traditionella så siktar vi även mot att vara den moderna elfirman. För oss innebär detta att vi även har en eljour i Norrtälje. Vi har elektriker med jour i Norrtälje som du kan ringa när som helst på dygnet och året om, oavsett om du bor i centrala Norrtälje, i Grisslehamn, Hallstavik eller Rimbo. 

Strömlös fastighet? Inga problem! Ett jordfel? Det fixar vi! Ingen värme i värmesystemet? Ring oss – vi kommer direkt. Olyckan har ingen klocka och vi är beroende av el i vår vardag. Genom vår eljour Norrtälje så kan vi erbjuda professionella lösningar året om och dygnet runt. 

Skäl till att undvika el och installationer

  • Varje år skadas fler än 400 personer i Sverige som en följd av hantering av el. 
  • 2-3 av dessa avlider dessvärre 
  • Mörkertalet bedöms vara stort. De flesta anmälda skador kommer från elektriker. Det visar också vilka faror som finns. Om behöriga elektriker gör sig illa – vad kan då hända dig som lekman? 
  • Du får, enligt lag, inte dra egen el och utföra olika installationer i ditt hem. 
  • Du bär ansvaret för elen i hemmet och att alla arbeten med el och alla installationer som sker utförs av behörig personal. 

Ring vår eljour i Norrtälje

Elfel - en vanlig orsak till bränder

Idag ser man att många lekmän drar egen el och skapar mer eller mindre konstruktiva lösningar gällande detta. Kruxet är att det ofta handlar om livsfarliga lösningar – och om olagliga sådana. 

Den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem och byggnader går att härleda till elfel eller felaktigt dragen el där exempelvis privatpersoner gjort jobbet. 

Det handlar om allt från installationer vidare till att man exempelvis sätter spotlights i taket och missar att dessa kan bli överhettade. Fäster man en spotlight direkt i en regel så kan det innebära en uppenbar risk för brand. 

Ökad belastning - ökade risker

Ett annat uppenbart problem är att vi har en ökad användning av el. Vi använder mer maskiner och har ett tydligare behov av teknisk apparatur. Belastningen på elsystemet blir högre – och många äldre sådana kan inte möta detta på ett säkert sätt. 

Finns det exempelvis ingen jordfelsbrytare så kan en brand starta och ödelägga både hus, fastigheter och byggnader. 

Som behörig elektriker så ser vi det som vårt ansvar att både informera och hjälpa till med att våra kunder ska kunna möta framtiden på ett tryggt och säkert sätt. Hur ser det ut i ditt hem? Kontakta oss och låt oss ta en titt på ditt elsystem.