Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Nykvarn

AKR – alltid redo att hjälpa till vid elfel! Upplever du problem med din el? Våra skickliga elektriker i Nykvarn kan vara på plats inom en timme efter ditt samtal. Oavsett om det rör sig om en strömlös fastighet, jordfel, eller elavbrott i din spis, står vi till din tjänst dygnet runt. För trygg och pålitlig service!

Eljour Nykvarn - akuta problem ges snabba lösningar

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder professionell hjälp med olika tjänster inom el och vi vänder oss både till företag, privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er i Nykvarn. 

Vår eljour i Nykvarn innebär att du vid akuta problem alltid kan ringa oss för en snabb lösning. Elektriker på jour står alltid redo och vi arbetar under årets alla dagar och dygnets alla timmar

Vårt team består av skickliga och behöriga elektriker och installatörer som kan hjälpa till med allt från att dra ny el i samband med nybyggnationer och renoveringar till att utföra installationer i hem och fastigheter. 

Vi garanterar snabb återkoppling och en snabb etablering. 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Nykvarn?

elektriker med jour felsöker

Kontakta vår eljour i Nykvarn - vi rycker ut

Vårt mål är att du som kund aldrig ska behöva vänta länge på en behörig elektriker och exempelvis tappa nödvändig tid för ditt projekt. 

Vi vet att problem med el och akuta skador kan dyka upp när som helst – vår ambition och vårt mål är att vi alltid ska vara på plats inom en timme. Vi möter den moderna människans behov och säkerställer att du aldrig på egen hand behöver ta risker då det kommer till el. 

Behöver ni ett jouravtal i Nykvarn?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

El är farligt att hantera - anlita oss

Vi är en elektriker som alltid sätter säkerheten först. Vilket alla borde göra. Tyvärr är följande punkter väldigt talande gällande el och säkerhet: 

 

  • 400 personer skadas årligen i Sverige då det handlar om el och arbeten med detta. Mörkertalet är enormt då siffran bara handlar om anmälda fall – och ofta av professionella behöriga elektriker. 
  • 2-3 personer avlider av att få ström genom kroppen i Sverige varje år. 
  • El är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem och byggnader. 
 

Olagligt att dra egen el

Dessa siffror ger en målande bild av vilka faror som finns. Värt att poängtera är även följande: du som privatperson får inte hantera el, dra ny el eller utföra olika installationer. Det spelar ingen roll om du hittar en bra video på Youtube om hur du ska göra. 

Väljer du att dra el på egen hand så riskerar du livet – både ditt eget och andras sett till brandrisken. Det är olagligt och av goda skäl. Anlita alltid en behörig elektriker och vi står, som sagt, redo året om och dygnet runt för våra kunder! 

Ring vår eljour

Dags att byta elsystem?

Vi utför besiktningar av el – både i befintliga hem, fastigheter och i samband med att du exempelvis planerar att köpa en bostad. Många äldre hus har stora brister som kan leda till skador och bränder. 

Vi använder mer el idag än förr och en ökad belastning ger också ökade risker. 

Genom att besiktiga elsystem och anläggningar kan vi ge tydliga svar om hur det ser ut hos dig. Vi lämnar alltid ett prisförslag på åtgärder och vi kan givetvis också hjälpa dig med att uppdatera – eller byta – ut elsystem och hela anläggningar i ditt hem. Sätt alltid säkerheten först, lev inte i ovisshet: anlita oss för raka, tydliga besked!