Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Nynäshamn

AKR – ditt stöd vid problem med elen. Våra elektriker i Nynäshamn kan vara på plats inom en timme efter ditt samtal. Vare sig det handlar om en strömlös byggnad, kortslutning eller ett elavbrott i ditt kök, finns vi tillgängliga dygnet runt. 

Eljour Nynäshamn - akut hjälp när du behöver det

Är det dags att byta elsystem i hemmet? Ska du dra ny el i samband med en renovering – eller behöver du professionell hjälp med att installera en tvättmaskin, en torktumlare eller en diskmaskin i Nynäshamn? Har du akuta problem med elen?

Vår eljour i Nynäshamn står redo att hjälpa dig när som helst på dygnet. Våra elektriker på jour i Nynäshamn kan åtgärda allt från strömavbrott, jordfel, värmesystem som slutat fungera och exempelvis hjälpa till om din jordfelsbrytare hela tiden slår ut. 

Vi garanterar säkra jobb och en högkvalitativ service in i minsta detalj. Vårt mål är att alltid vara på plats så snart som möjligt. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker i Nynäshamn – det är bara att kontakta oss. 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Nynäshamn?

elektriker med jour felsöker

Eljour Nynäshamn - ring oss 24/7

En elektriker med jour i Nynäshamn står i standby vid dygnets alla timmar och under årets alla dagar. Olyckor och elfel kan inträffa när som helst och vi ser till att du, oavsett om det är natt, dag eller en helgdag i kalendern, kan få hjälp av en behörig elektriker. 

Välkommen att kontakta oss på AKR Entreprenad. Vi är en elektrikerfirma som erbjuder vår professionella hjälp med allt som rör el och vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er. 

Behöver ni ett jouravtal i Nynäshamn?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Anlita AKR Entreprenad istället för att göra det själv

  • Som privatperson får du enligt lag inte dra el eller utföra installationer i hemmet. 
  • 400 personer skadas årligen som en följd av att de får ström genom kroppen. 2-3 av dessa avlider. De flesta av dessa är också elektriker och det säger en del om vilka faror som finns. Mörkertalet är också stort gällande skador då de flesta anmälningar som görs sker i samband med arbetsplatsolyckor. 
  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i hemmet – eller i övriga byggnader. 
 

Goda referenser från tidigare kunder

Vi har lång vana av arbete hos både privatpersoner, fastighetsägare och företag och många av våra kunder är också återkommande sådana. Behöver man hjälp så är vi det självklara valet även i fortsättningen. 

Vi bygger alltid upp ett tätt samarbete och detta i kombination med professionella, effektiva och fackmannamässigt utförda uppdrag – till rimliga priser – har givit oss en bra bas av referenser. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Vi ger dig gärna nummer till tidigare kunder som står redo att rekommendera oss. Givetvis så hoppas vi att du blir en av dessa i framtiden också! 

Ring vår eljour

Är det dags att modernisera hemmet?

Äldre fastigheter och villor kan ha svårt att möta de moderna behoven. Idag har vi en helt annan användning av el. Vi använder fler maskiner, vi har fler apparater och vi förlitar oss på el i alla sammanhang. Detta kräver en rejäl upprustning och vi kan hjälpa dig med detta. 

Många äldre hus har elsystem som inte alls ger den effekt man som familj kräver idag. Risken för överhettning och bränder blir i och med detta stor. Saknas dessutom exempelvis en jordfelsbrytare så kan olyckan få extremt höga konsekvenser. 

Vi installerar din laddbox

Genom att anlita oss för en besiktning så kan vi säkerställa hur pass säkert ditt hem är. Ett byte till en modern elcentral ger dels ett enklare liv, dels lägre kostnader och dels också en avsevärt mycket högre säkerhet i hemmet. 

I många fall så krävs även ett uppdaterat elsystem för att kunna installera en trygg och säker laddbox. Funderar du på att köpa en elbil så blir en laddbox ett måste – och vi kan hjälpa dig både med att installera den och med att byta till ett elsystem som möter de behoven laddboxen för med sig.