Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Salem

När du som bor eller har företag i Salem, kan du lita på våra skickliga elektriker att vara på plats inom bara en timme. Från strömlösa fastigheter till problem med värmesystemet – vi är tillgängliga dygnet runt för att hantera ditt problem. 

Eljour Salem - vi rycker ut direkt

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är en modern elfirma i Salem som erbjuder eljour 24/7 samt alla tänkbara tjänster som rör el och installationer. Vi vänder oss till företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner och vi har kapacitet att ta oss an både större projekt – och mindre sådana. 

Vårt team av behöriga elektriker och installatörer arbetar alltid med kunden i centrum och vi erbjuder fackmannamässigt utförda tjänster till rimliga priser. Du som privatperson kan givetvis också använda ditt Rot-avdrag när du väljer oss. 

Kontakta oss innan så ser vi över om den tjänst du behöver hjälp med inkluderas i Rot och sedan drar vi av beloppet motsvarande Rot-avdraget direkt på fakturan. Med Rot kan du dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet.

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Salem?

elektriker med jour felsöker

Eljour Salem - dygnet runt

Modern elfirma? För oss handlar detta om att dels hålla oss ajour med den nya tekniken och att alltid kunna erbjuda kunden lösningar som både skapar säkerhet och en enklare vardag. Vi genomför löpande utbildningar och vill alltid bli strået vassare. 

En annan detalj som gör oss till en modern elfirma är att vi erbjuder eljour i Salem. Vår elektriker jour Salem står alltid redo att rycka ut för att hjälpa till med akuta problem relaterade till el. 

Har du strömavbrott, slår din jordfelsbrytare ut hela tiden eller ser du att exempelvis värmen inte kommer från ditt värmesystem? Kontakta vår jourelektriker i Salem och en behörig elektriker kommer till ditt hem i en fulladdad servicebil – redo att hjälpa dig. 

Behöver ni ett jouravtal i Salem?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Eljour Salem - ring oss direkt

Dessa punkter ger en bra sammanfattning av vår Eljour i Salem: 

  • Hjälp dygnet runt och året om 
  • Rycker ut akut och är på plats inom en timme
  • Behöriga elektriker 
  • Rimliga priser 
  • Temporära lösningar kommer alltid med ett åtgärdsförslag
  • Professionell hantering och säkerhet i fokus

Vi arbetar alltid med kunden i centrum. Vi vet att olyckan kan inträffa när som helst på dygnet och vi vet också att just el dels är farligt – livsfarligt! – att hantera och dels också att vi är beroende av den i vår vardag. 

En strömlös fastighet kan medföra stora skador och kostnader för de boende. Man ska aldrig behöva vänta in en måndag och en arbetsdag om en olycka händer under helgen. Med vår eljour Salem är du i trygga händer och hjälpen är alltid bara ett samtal bort. 

Du får inte hantera el som privatperson

Årligen så skadas fler än 400 personer i Sverige av att el går genom kroppen. 2-3 dödsfall inträffar också årligen. Ser man till elfel så är det också den tredje vanligaste orsaken till bränder i Sverige. Kort sagt: el är livsfarligt och kan skada både vid direkt kontakt och på sikt i form av en brand. 

Det finns dessutom tydliga regler och lagar vad gäller exempelvis installationer och dragning av el. Du som lekman får absolut inte och under inga omständigheter göra sådant på egen hand. Kravet är att du alltid anlitar en behörig elektriker och med detta också får en trygg, säker och långsiktig lösning. Vi erbjuder professionell hjälp till priser som tål att jämföras och du kan med fördel kontakta oss för det projekt du planerar. 

Ring vår eljour i Salem

Nytt elsystem kan rädda liv

Hur ser elen ut i din bostad? Vi kan undersöka detta och utföra åtgärder som skapar en större trygghet. 

En modern elcentral kan skapa säkerhet och klara av att möta de behov som den moderna människan har. 

Många äldre elcentraler har stora brister och i vissa fall så handlar det om tickande bomber. Vi hjälper dig gärna med en installation och säkrar ditt hem!