Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Sigtuna

Din eljour i Sigtuna – AKR! Vi är redo att hjälpa dig vid alla elektriska utmaningar. Oavsett om det är en strömlös fastighet, jordfel eller elavbrott för din spis, kan våra erfarna elektriker vara på plats inom en timme. Du har möjligheten att ringa oss när som helst på dygnet, året om. 

Eljour Sigtuna - ring oss när som helst

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är en elfirma i Sigtuna som kan åta oss både större och mindre uppdrag och som vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er. 

Vi erbjuder akut eljour i Sigtuna och kan åta oss akuta ärenden dygnet runt – och samtidigt så erbjuder vi även professionella lösningar inom planerade projekt där vi kan sköta allt från dragning av el, installationer, byten av elcentraler och med att fixa exempelvis värmesystem. 

Vi sätter alltid kunden i första rummet och erbjuder fackmannamässigt utförda arbeten av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Givetvis kan du som privatperson även använda dig av Rot-avdraget då du väljer oss och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Sigtuna?

elektriker med jour felsöker

Eljour Sigtuna - snabb hjälp vid akuta problem

Har du drabbats av ett strömavbrott? Slår jordfelsbrytaren ut hela tiden – eller får du ingen värme från ditt värmesystem? Klassiska exempel på saker som kan hända – och som kan inträffa när som helst på dygnet. Vår eljour Sigtuna står alltid redo att hugga in och hjälpa till.

Vi har en jourelektriker i Sigtuna standby under dygnets alla timmar och årets alla dagar. Vårt mål är att alltid finnas tillhands när du som kund – oavsett om du är en privatperson eller fastighetsägare – behöver det som mest. Elektriker Jour Sigtuna finns för din trygghet och det är bara att ringa så är vi på plats inom en timme. 

Behöver ni ett jouravtal i Sigtuna?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Olagligt att dra egen el

Sverige räknas som ett av de mest säkra länder som finns då det handlar om elsäkerhet. Detta kommer inte som en slump utan det är frukten av tydliga regler. Du som privatperson får inte dra egen el eller utföra installationer i ditt hem. Gör du det så bryter du mot lagen. En behörig elektriker eller installatör ska alltid anlitas för dessa uppgifter och det är också den stora förklaringen till Sveriges höga ranking. Men, trots detta så händer olyckor: 

  • 400 personer i Sverige skadas genom att de får ström genom kroppen. Det handlar då också om anmälda skador – mörkertalet bedöms vara väldigt stort. 
  • 2-3 personer avlider av de skador de ådrar sig. 
  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem och fastigheter. 

Vi säkrar ditt hem

Vi har lång vana av att skapa säkra hem och fastigheter. Många äldre hus har fortfarande gamla elsystem, anläggningar och elcentraler och det kan innebära stora risker. 

I vissa fall kan exempelvis isoleringen på ledningarna vara borta – och det innebär en stor risk för en brand. I många fall så ser man dessutom överhettningar som en direkt följd av att elsystem inte har kapacitet nog för att klara av de behov en modern familj har.

Ring vår eljour

Byte av elsystem ger trygghet

Vi använder mer el idag än någonsin tidigare och för att kunna göra det på ett säkert sätt så krävs också moderna elsystem med högre kapacitet – och bättre säkerhetslösningar. 

Hur ser det ut hos dig? Vi kan besiktiga elen i ditt hem och ge dig ett åtgärdsförslag där exempelvis ett byte av elsystem både ger bättre effekt och en ökad säkerhet. I samband med detta kan vi också exempelvis installera en laddbox för en trygg, effektiv och säker laddning av din elbil.