Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Södertälje

AKR i Södertälje – vi löser ditt elproblem! Oavsett om det gäller en strömlös fastighet, jordfel eller en icke fungerande spis säkerställer vi att hjälp endast är en timme bort. Våra elektriker finns tillgängliga dygnet runt, året om. 

Eljour Södertälje - vi hjälper dig när du behöver det

Välkommen till AKR Entreprenad i Södertälje. Vi erbjuder traditionella tjänster inom el och kan hjälpa allt från privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er i Södertälje med allt från akuta problem (eljour 24/7), installationer, dragning av el, felsökningar, byten av elsystem och besiktningar

Vi har hög kapacitet och vårt team bestående av behöriga elektriker och installatörer kan åta oss både större och mindre projekt. Vi arbetar alltid nära kunden och till det pris vi avtalat om. Är du privatperson kan du även använda dig av ditt Rot-avdrag när du väljer oss. 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Södertälje?

elektriker med jour felsöker

Eljour Södertälje - på plats inom en timme

Vi är ett modernt företag och ett led i detta är att vi även erbjuder eljour i Södertälje. Detta innebär att en elektriker jour Södertälje alltid är stand-by och redo att rycka ut om en olycka är framme. 

Elektriker med jour i Södertälje kan vara den räddande ängel du behöver om du drabbas av exempelvis ett strömavbrott, ett jordfel, om spisen slutar att fungera – eller om det exempelvis slår gnistor ur vägguttag eller apparatur. 

Vi rycker ut och är på plats inom en timme – och vi är det dygnet runt och året om. Olyckan följer ingen klocka, men med vår eljour Södertälje så saknar det betydelse. Vi är redo att rycka ut och hjälpa dig och allt du behöver göra är att ringa. 

Behöver ni ett jouravtal i Södertälje?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Akuta elfel får en snabb lösning

Vår eljour i Södertälje bygger på att skapa trygghet och säkerhet. Att se att värmen försvinner från hemmet, att inse att det är totalt strömlöst eller att se att jordfelsbrytaren slår ut hela tiden leder ofta till panik. I synnerhet om det sker under helgen eller mitt i natten. 

Vad göra? Lagen är tydlig i denna fråga. Rör det el så ska man som lekman ta ett steg tillbaka och låta en behörig elektriker hantera problemet. Genom vår eljour i Södertälje kan du i lugn och ro luta dig tillbaka efter att du ringt oss. Vi är på plats inom en timme och hittar en lösning. 

Skulle det handla om en mer provisorisk sådan så kan du även anlita oss för en permanent lösning på problemet. Vi lämnar ett åtgärdsförslag och en ungefärlig uppskattning av priset i samband med vår utryckning. 

Korta fakta om el och olyckor

Årligen skadas 400 personer i Sverige av elektricitet. 

  • 2-3 personer avlider av dessa skador. 
  • Elfel och så kallad ful-el är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem.   
  • Mörkertalet gällande olyckor med el bedöms vara stort. 

Ring vår eljour i Södertälje

Eljour Södertälje - även för fastighetsägare

Vår eljour Södertälje är även för fastighetsägare, BRF:er och företag. 

En strömlös fastighet kan leda till stora problem som måste lösas snabbt och smärtfritt.

Vi rycker ut, gör en felsökning och löser problemet på plats och inom en timme. Vår elektriker jour Södertälje har alltid en fullmatad servicebil som har utrustning och produkter för att lösa problemen. 

Modernisera ditt hem med vår hjälp

Vi ser positivt på elektrifieringen av samhället och vi ser att vårt yrke spelar en avgörande roll i att skapa en bättre värld. Genom att modernisera i ditt hem kan du både spara pengar och skapa en större säkerhet. Vi kan hjälpa dig med allt från att installera laddboxar vidare till att byta till elsystem med högre kapacitet – och en avsevärt mycket större säkerhet. 

El är, till skillnad mot vad många tror, en färskvara. Äldre hus med äldre elsystem och anläggningar kan vara farliga att bo i. I synnerhet nu då vi använder oss av mer el i vardagen än vi någonsin gjort. Hur ser det ut hemma hos dig och vilka förändringar kan göras? Vi rycker gärna ut och undersöker den saken och planerar för att ta dig och din bostad in i framtiden. Välkommen till AKR Entreprenad!