Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Sollentuna

Vid elproblem i Sollentuna vill AKR vara ditt val. Oavsett om det gäller strömlösa fastigheter, jordfel eller problem med spisen, så är våra elektriker redo att hjälpa dig inom bara en timme. Dygnet runt, året om kan du lita på oss. 

Eljour Sollentuna - vi rycker ut akut

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder alla tjänster inom el och kan åta oss såväl större uppdrag – exempelvis i samband med entreprenader – och mindre sådana. Vi vänder oss till företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner. 

Behöver du professionell hjälp med att dra ny el, byta elsystem eller installera el i din bostad så står vårt team av behöriga elektriker och installatörer redo att hjälpa dig. Givetvis kan du som privatperson även använda ditt Rot-avdrag och dra av 30% av den totala arbetskostnaden om du väljer oss. Även i övrigt så garanterar vi priser som tål att jämföras. 

Utöver mer traditionella uppdrag med el och installationer så har vi även en eljour i Sollentuna. Oavsett tid på dygnet så står en jourelektriker i Sollentuna redo att rycka ut och hjälpa dig med ditt problem. 

Vid kontakt för planerade uppdrag så är det bara att fylla i formuläret här på sidan, medan du vid mer akuta ärenden kan ringa oss och låta en jourelektriker i Sollentuna hjälpa dig. Välkommen! 

elektriker med jour

Behöver du en behörig elektriker i Sollentuna?

elektriker med jour felsöker

Eljour Sollentuna - under dygnets alla timmar

Vi vet att det inte finns något schema eller en klocka för olyckor. Det handlar om att det kan inträffa problem under dygnets alla timmar och oavsett om det handlar om en helg eller en röd dag. Att se att elen försvinner under en lördag ska inte behöva innebära att du som privatperson eller du som fastighetsägare ska vänta till måndag på en lösning. 

Vår eljour Sollentuna är standby under dygnets alla timmar och under årets alla dagar. En behörig elektriker är alltid bara ett samtal bort och på plats inom en timme från det att larmet går. 

Behöver ni ett jouravtal i Sollentuna?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Vanliga fel som kan inträffa

Vad kan då gå snett och vad kan du ringa vår eljour Sollentuna för? Bland annat följande punkter är vanliga bekymmer som kan synas i både fastigheter och privatägda villor: 

  • Jordfel 
  • Maskiner som inte fungerar 
  • Strömlös fastighet 
  • Problem med värmesystem 
  • Kortslutningar 
  • En trasig elanläggning där exempelvis vissa uttag inte fungerar

Allt detta är klassiska exempel på vanliga fel som du kan ringa vår eljour för en snabb och säker lösning på. 

Elfel - gör ingenting på egen hand

Det finns tydliga regler kring hantering av elektricitet och grundprincipen som du som lekman ska utgå ifrån är att ta ett steg tillbaka. Elfel, dragning av el och olika installationer ska skötas och hanteras av behörig och utbildad personal och där en elektriker eller en installatör kallas in. Det handlar om en livsfara. 

Minsta fel kan innebära enorma skador – både direkt och på längre sikt. Det senare kan förklaras av att elfel är den tredje vanligaste orsaken till svenska villabränder. Genom att ringa vår eljour Sollentuna så garanteras du snabb, säker och effektiv hjälp – och samma sak om du kontaktar oss för ett planerat uppdrag med el. Vi ser till att göra jobbet inom den överenskomna tiden och till det pris vi har avtalat om. 

Ring vår eljour

Dags att uppdatera elsystemet?

Överhettning av elsystem och anläggningar kan leda till en brand. I många fall så kan man se att äldre hus och fastigheter har daterade lösningar som vid en närmare granskning kan visa sig ha ledningar utan isolering, blandningar mellan jordat och ojordat och system som inte alls har kapacitet att möta de behov som finns. Våra behov av el i vardagen har ökat – men få tänker på att detta även ställer krav på elsystemen och en högre kapacitet hos dessa. 

Hur ser det ut hos dig? Vi kan hjälpa dig med att besiktiga din villa och samtidigt också – om så krävs – byta ut ditt elsystem och din anläggning och skapa ett tryggt och säkert hem.