Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Solna

När du har bekymmer med elen i Solna är AKR redo att hjälpa dig! Vare sig om du har en strömlös bostad eller problem med tvättmaskinen kan våra kunniga elektriker vara på plats inom en timme. Oavsett tid på dygnet garanterar vi snabb och professionell hjälp. 

Eljour Solna - hjälp inom en timme

Välkommen till AKR Entreprenad i Solna. Vi är en elfirma som erbjuder eljour 24/7 samt professionell hjälp vid planerade uppdrag. Behöver du exempelvis hjälp med att dra ny el i samband med din renovering så är vi redo att hjälpa dig med detta. Samma sak om du behöver hjälp med installationer, med felsökningar eller med besiktning av ditt elsystem eller anläggning. 

Vårt team av behöriga och utbildade elektriker och installatörer står alltid redo och kan hjälpa både fastighetsägare, privatpersoner, företag och BRF:er med projekt inom elektricitet. 

Vi erbjuder arbeten av högsta kvalitet till rimliga priser – och givetvis så kan även du som privatperson använda ditt ROT-avdrag då du väljer oss.

elektriker med jour

Söker du efter en elektriker i Solna?

elektriker med jour felsöker

Eljour Solna - hjälp 24/7

Vi erbjuder även akut hjälp. Vår eljour Solna är alltid standby och har en fullastad servicebil redo då olyckan är framme. En jourelektriker i Solna tar emot ditt samtal, rycker ut och är på plats inom en timme. 

Elektriker jour Solna finns till för företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner och vi rycker ut oavsett tid på dygnet och oavsett vilken veckodag det handlar om. Som exempelvis fastighetsägare kan du dessutom teckna avtal med oss och få ett mer långsiktigt samarbete med oss där du som prioriterad kund alltid ligger steget före. 

Olyckan följer inget schema och går inte efter en klocka. Med hjälp av vår eljour Solna så kan du erbjudas professionell hjälp – utförd av en behörig elektriker – under dygnets alla timmar och under årets alla dagar. Ring oss – vi kommer! 

Behöver ni ett jouravtal i Solna?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

El ska installeras av proffs

  • 400 personer skadas årligen som en följd av att de får ström genom kroppen
  • Den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem och fastigheter handlar om elfel. 
  • 2-3 personer avlider varje år av skador sprungna ur elektricitet. 

Dessa siffror säger en hel del om vilken respekt man måste ha för el. De flesta av dessa olyckor drabbar dessutom utbildad personal – och det ger också en tydlig fingervisning om hur farligt det är för en lekman att hantera el. 

Olagligt för privatpersoner

Dessutom så handlar det även om lagliga krav. Som privatperson får du inte hantera el och du får inte dra sådan – eller utföra olika installationer. 

Vi står alltid redo att hjälpa dig – både vid planerade jobb, i samband med akuta ärenden och för rådgivning. Ta aldrig onödiga risker – konsekvenserna kan bli fruktansvärda. 

Ring vår eljour

Moderna elsystem ger säkerhet

Hur ser det egentligen ut i din bostad? Vi har idag ett tydligare behov av el i vardagen. Vi använder mer maskiner och teknisk apparatur idag än någon gång tidigare. Det förenklar vår vardag, men det ställer även höga krav på anläggningar och elsystem som möter behoven. 

I många fall kan man leva i ett hus fyllt av dolda faror. 

Kablar och ledningar kan vara utnötta och sakna isolering, det kan saknas väsentliga lösningar inom säkerhet – exempelvis en jordfelsbrytare – och det kan handla om exempelvis installationer som skett på ett icke-fackmannamässigt sätt.

Elbesiktning - anlita oss

Allt detta kan leda till överhettning eller exempelvis att en maskin blir strömförande. Hur pass säkert är ditt hem? Vi kan genomföra en besiktning och komma med förslag på olika åtgärder. Ett nytt, modernt elsystem ger bättre kapacitet, möter den moderna människans behov och har den säkerhet som krävs. 

Dags för en laddbox?

Vi befinner oss mitt i en omställning där samhället håller på att elektrifieras. Vårt jobb blir extra viktigt som en följd av detta. En av de uppgifter vi har lång vana av att utföra handlar om installationer av laddboxar. 

Har du en elbil så måste du också se till att kunna ladda denna i hemmet – på ett tryggt, effektivt och säkert sätt. Vi går igenom ditt elsystem och ser till att det har kapacitet nog för att klara den nya utmaningen – och installerar därefter en laddbox för dina behov. 

Vi kan även hjälpa företag, fastighetsägare och BRF:er med lösningar inom detta. Dags för laddstolpar? Kontakta oss så ser vi över era möjligheter!