Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Strängnäs

Välkommen till AKR i Strängnäs – din pålitliga eljour. Står du inför ett oväntat elfel, som en strömlös fastighet, jordfel eller problem med ditt värmesystem? Oavsett tid på dygnet kan våra erfarna elektriker vara på plats inom en timme efter ditt samtal. Skapa trygghet i ditt hem genom att välja AKR

Eljour Strängnäs - snabb utryckning för akuta ärenden

Välkommen till AKR Entreprenad – din eljour Strängnäs! Vi är en modern elfirma som åtar oss uppdrag hos privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er. Storleken på uppdragen spelar ingen roll – vi har hög kapacitet och kan erbjuda ett sammansvetsat team av behöriga, erfarna elektriker. 

Behöver du hjälp med dragning av el, ett byte av elsystem eller någon typ av installation så står vi redo att hjälpa dig. 

Vi erbjuder även akut hjälp med att lösa olika problem rörande el. Har du ett strömavbrott, slår jordfelsbrytaren ut eller får du ingen värme från din värmeanläggning? Vår elektriker på jour i Strängnäs står redo att hjälpa dig med detta. Vi rycker ut akut och garanterar en snabb, trygg och säker hantering av ditt problem. 

Dygnet runt, året om: det är bara att ringa oss. Välkommen till din eljour i Strängnäs! 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Strängnäs?

elektriker med jour felsöker

Akuta elfel - ring vår jour med elektriker i Strängnäs

Vårt företag vet vikten av att kunna erbjuda snabb och effektiv hjälp i samband med att privatpersoner, företag eller fastighetsägare drabbas av akuta elproblem. Ju snabbare lösning, desto mindre blir både risker och konsekvenser. 

Att vi har en eljour i Strängnäs som står redo 24/7 gör att du kan känna trygghet. Våra servicebilar är fullt utrustade för att möta alla tänkbara problem och våra behöriga elektriker har den kunskap som krävs för att effektivt identifiera – och lösa – de problem vi ställs inför. 

Behöver ni ett Jouravtal i Strängnäs?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Detta garanteras du av vår eljour i Strängnäs

  • Snabb utryckning 
  • Professionell hjälp på plats av behörig elektriker 
  • Rådgivning via telefon 
  • Förmånliga priser 
  • Dygnet runt service 

Elfel - ett stort problem

Vi använder oss av mer el idag än någonsin tidigare. Det förenklar vardagen, men det är också något som gör oss mer sårbara. I många fall klarar inte elsystem och elanläggningar av den nya belastningen. 

Äldre, omoderna system kan utgöra stora risker och man räknar idag elfel som den tredje vanligaste orsaken till bränder i våra svenska hem. Årligen så skadas också drygt 400 personer som en följd av att man hanterar el på ett felaktigt sätt.

Det finns ingen anledning att exponera sig för dessa onödiga risker. Med oss så garanteras du säkerhet och snabba, effektiva och professionella jobb. Kontakta oss redan idag så ser vi över elsäkerheten i ditt hem, på ditt företag eller i er fastighet. 

Ring vår eljour

Kunden först i alla lägen

Som jourelektriker i Strängnäs är vi redo att rycka ut när som helst på dygnet för att hjälpa våra kunder. 

Vi garanterar snabb service till rimliga priser. Vår erfarenhet gör oss även till ett självklart val för mer långsiktiga och planerade åtgärder. 

Behöver du byta elsystem, dra ny el till köket eller exempelvis installera en laddbox för att kunna ladda din nya elbil på ett säkert och effektivt sätt så är det bara att kontakta oss. Vi arbetar alltid för kunden och sätter alltid dig, dina behov, önskemål och krav i första rummet. 

Använd ditt ROT-avdrag

Vår eljour i Strängnäs är registrerad för F-skatt och det innebär att du som privatperson kan anlita oss och använda dig av ROT-avdraget. Det ger dig en möjlighet att dra av 30% av den totala arbetskostnaden – med ett årligt och personligt tak på 50.000 kronor. 

Säg till oss innan så ser vi över om tjänsten du behöver hjälp med är inkluderat i Rot och om så är fallet så drar vi motsvarande belopp redan på den faktura du erhåller. 

Vårt mål är att alltid leverera högkvalitativa tjänster till rimliga, fasta priser. Även utan ROT-avdraget så tål våra priser att jämföras. Behöver ditt företag, er BRF eller du som fastighetsägare professionell hjälp av en elektriker så garanterar vi en professionell hantering till ett rimligt pris. Välkommen!