Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Sundbyberg

I Sundbyberg står AKR till din tjänst vid elektriska problem. Upplever du jordfel, kortslutning eller andra elfel? Oroa dig inte. Våra erfarna elektriker är bara ett samtal bort och kan vara hos dig inom en timme, oavsett tid på dygnet. För ständig beredskap och expertis vid elrelaterade problem!

Eljour Sundbyberg - akut hjälp när du behöver det

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är en elfirma som åtar oss alla tänkbara uppdrag inom el och installationer. Vid planerade renoveringar kan vi hjälpa dig med att båda exempelvis dra ny el och sköta olika installationer – golvvärme, diskmaskin, tvättmaskin och så vidare. 

Utöver planerade uppdrag med el och installationer så erbjuder vi även en eljour i Sundbyberg. Har du ett akut problem med el så är det bara att ringa oss dygnet runt – en jourelektriker i Sundbyberg rycker ut och är på plats inom en timme. Välkommen! 

Vårt team av behöriga elektriker och installatörer har hög kapacitet och vi kan åta oss både större och mindre uppdrag – alltid med fokus på säkerhet och på att leverera fackmannamässigt utförda jobb till bra priser. Vi vänder oss till fastighetsägare, företag, privatpersoner och BRF:er och oavsett kund så siktar vi alltid på att bygga en långsiktig relation och ett samarbete för framtiden.

elektriker med jour

Letar du efter en elektriker i Sundbyberg?

elektriker med jour felsöker

Eljour Sundbyberg - utryckning 24/7

Akuta fel med elen kan skapa stora problem och medföra både skador på person och på egendom. Att se att ett värmesystem slutar fungera, att se att en fastighet – eller en villa – saknar ström, att se att jordfelsbrytaren slår ut eller att säkringar hela tiden slår ut är något som kan skapa panik. Och, det kan också föranleda privatpersoner att agera på ett sätt som strider mot lagar och regler. Då det kommer till el så måste alltid en behörig elektriker anlitas. 

Vår vision med vår eljour i Sundbyberg är att vara på plats inom en timme från det att du ringer. Vår elektriker på jour i Sundbyberg står alltid standby med en full servicebil som står redo att rycka ut. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det handlar om – eller vilken dag som finns inringad i almanackan. Vi kommer direkt! 

Behöver ni ett jouravtal i Sundbyberg?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Olyckor med el allt vanligare

  • 400 personer skadas varje år i Sverige i el-relaterade olyckor. Ett stort mörkertal finns också då de flesta av dessa olyckor som anmäls sker på arbetsplatser. 
  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska byggnader och hem. 
  • 2-3 personer avlider varje år som en följd av de skador de ådrar sig. 
 

Olagligt att hantera el som lekman

Hur ser det ut i din bostad – eller i huset du planerar att köpa? Tyvärr ser man att det blivit vanligare att privatpersoner tar genvägar då det handlar om el och installationer. Tillgängligheten är en faktor då man exempelvis kan hitta videos på internet som visar hur man ska gå tillväga. 

Det handlar emellertid om att man också genom detta bryter mot lagen. Skulle en brand ske som en följd av att elen är felaktigt dragen – eller installationen – skötts av en lekman så kan man heller inte räkna med någon ersättning av försäkringsbolaget. Det är något som du definitivt bör tänka på. Även om det finns en utländsk video på Youtube så måste du följa våra svenska lagar och regler. 

Ring vår eljour i Sundbyberg

Vi besiktigar el i hem och fastigheter

Ett enkelt sätt att skapa trygghet i den egna bostaden är att anlita oss för en besiktning av elsystem och anläggningar. Vi ser över hur det ser ut hemma hos dig – och skriver ner ett förslag på lämpliga åtgärder samt estimerade kostnader för dessa. En besiktning kan vara en riktigt bra lösning inför ett husköp. 

Skulle du i framtiden se att elen inte ger säkerhet så kan det inte räknas som ett dolt fel. Genom att anlita oss för en besiktning så ges du trygghet inför husköpet. Det sätter dig i ett bra förhandlingsläge – och det är definitivt något som kommer att öka säkerheten i din framtida bostad.