Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Täby

I Täby är AKR redo att hjälpa dig vid problem med elektriciteten. Oavsett om du ställs inför jordfel, elavbrott i hushållsmaskiner eller andra komplikationer, kan våra skickliga elektriker vara på plats inom en timme, dygnet runt. 

Eljour Täby - akut hjälp 24/7

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är en modern elfirma som alltid sätter kundens behov i centrum. Vi åtar oss planerade uppdrag hos privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er – och har en eljour i Täby som alltid är öppen och där en elektriker på jour i Täby kan rycka ut under dygnets alla timmar

Vårt team av behöriga elektriker och installatörer är väl sammansvetsat och kan åta oss allt från större, mer komplexa projekt vidare till mindre och relativt enkla jobb hemma hos privatpersoner. Har du en armatur som slutat fungera, behöver du hjälp med en installation av golvvärme eller behöver du dra ny el i samband med en renovering så står vi redo att hjälpa dig. 

Som privatperson kan du dessutom använda ditt ROT-avdrag och med detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet vi lägger ner. Kontakta oss innan så ser vi till att dra beloppet redan på den faktura du erhåller.

Oavsett vilket uppdrag det handlar om och oavsett om du är akut eller planerat så arbetar vi alltid efter att vara på plats och etablera oss så snabbt som bara möjligt. Vi är en modern firma som arbetar för våra kunder! 

elektriker med jour

Letar du efter en elektriker i Täby?

elektriker med jour felsöker

Eljour Täby - på plats inom en timme

Behöver du akut hjälp så är vår eljour i Täby öppen dygnet runt och året om. Vår ambition är att alltid vara på plats inom en timme och hjälpa dig med ditt problem. 

Vår jourelektriker Täby är behörig och har en fullastad servicebil som innebär att även de mest akuta problemen kan hitta en lösning – oavsett om det handlar om en utryckning mitt i natten. 

Behöver ni ett jouravtal i Täby?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Vad behöver du hjälp med?

Några av följande exempel kan illustrera de vanliga larm vi rycker ut till som eljour Täby: 

  • Strömlös villa eller fastighet 
  • Ingen värme från värmesystem 
  • Gnistor från elanläggning
  • Jordfelsbrytare som slår ut
  • Ingen elektricitet till spis eller ugn
  • Armaturer som inte fungerar
  • Säkringar som slår ut 
  • Laddboxar som inte laddar bilen 

El är livsfarligt och olagligt att hantera

Det finns tydliga regler kring elektricitet och vilka som får hantera sådant. På Elsäkerhetsverkets hemsida kan du hitta utförlig information om vad du som lekman får göra i det egna hemmet. Det vi kan säga är att du får göra betydligt mindre än vad många tror.

Sverige som land rankas som ett av de säkraste länderna i världen vad gäller el och en stor del av förklaringen är att vi har hårda regler kring att behöriga elektriker alltid ska sköta jobb som har med el att göra. Det handlar om säkerhet. El är livsfarligt och kräver kunskap och utbildning för att hanteras på ett säkert sätt. 

Ring vår eljour i Täby

Nya elsystem möter våra behov

Äldre hus kan ha en massa problem vad gäller el. Att den tredje vanligaste anledningen till bränder i Sverige ska man ta på allvar. 

Det kan handla om överhettning, om att laddare börjar brinna – eller om att exempelvis kablar saknar isolering och att en jordfelsbrytare saknas. 

Allt detta kan skapa enorma konsekvenser. Genom att installera ett nytt elsystem kan du få ett sådant som möter dina behov – på ett rakt igenom säkert sätt. 

Besiktning innan bostadsköp

Som elektriker så arbetar vi preventivt och offensivt i denna fråga. Kontakta oss så kan vi genomföra en utförlig besiktning kring skicket på elen i ditt hem. Detta kan även göras i samband med att du ska köpa en bostad. 

Du har undersökningsplikt, men en besiktningsman inkluderar inte kontroll av elen i besiktningen. Anlita oss som ett komplement och få tydliga svar kring hur pass säker elen är – och även förslag på både åtgärder och kostnader.