Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Tyresö

I Tyresö är AKR lösningen på dina elbekymmer. Drabbas du av jordfel, kortslutning eller andra elfel? Lugn, våra kvalificerade elektriker är redo att assistera inom en timme, dygnet och året runt. 

Eljour Tyresö - akut hjälp och planerade uppdrag

Vår elfirma erbjuder eljour och professionella ellösningar för våra kunder och vi kan åta oss såväl större som mindre uppdrag – alltid med kunden i centrum och alltid med fokus på säkerhet. 

Behöver du hjälp med att dra el i samband med en renovering, hjälp med att installera en tvättmaskin eller kanske med att installera golvvärme så står vi redo att hjälpa dig. 

Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan så återkommer vi med en offert på jobbet. Vi har lång vana och ett team av behöriga elektriker som står redo att hjälpa privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er med planerade uppdrag och vi erbjuder alltid priser som tål att jämföras. 

elektriker med jour

Söker du en elektriker i Tyresö?

elektriker med jour felsöker

Eljour Tyresö - hjälp 24/7

Du kan även ringa vår eljour i Tyresö. En jourelektriker i Tyresö tar emot samtalet, lyssnar på problemet och agerar direkt – antingen via rådgivning eller genom att sätta sig i en fullastad servicebil för en utryckning. 

Vår elektriker jour Tyresö tar aldrig semester och vi har alltid någon standby för att kunna åta sig akuta uppdrag. Det gäller oavsett tid på dygnet och oavsett dag på året. Behöver du akut hjälp med elen i hemmet eller fastigheten? Ring vår eljour Tyresö! 

Behöver ni ett jouravtal i Tyresö?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Exempel på elfel

Följande punkter är några exempel på problem med el som kan kräva en akut lösning och en snabb kontakt med oss som professionell och behörig elektriker: 

  • Strömlös fastighet
  • Jordfel
  • Problem med värmeanläggning 
  • Jordfelsbrytare som slår ut 
  • Säkringar som går hela tiden 
  • Spis och ugn som inte fungerar 

El är livsfarligt - anlita oss

DYI har blivit en trend som genomsyrar vårt sätt att leva. Varför anlita en hantverkare då det finns en massa fina tips och exempelvis videos som visar hur man ska göra? Det finns skillnader i detta. I viss mån så handlar det om någonting bra, men det gäller även att ha koll på vad man får och inte får göra. 

Då det handlar om el så är tumregeln att alltid ta ett steg tillbaka som lekman. Utgå alltid från att du inte får göra det du planerar – och ring oss. Vi kan ge rådgivning och vi kan, som sagt, både utföra akuta och mer planerade projekt. 

Ring vår eljour

Goda referenser och fina omdömen

Vi har lång erfarenhet som elfirma och vi har också en massa referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med. 

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så är det bara att ringa några av våra referenser. 

Det ger dig en trygghet och vi hoppas givetvis att även du i framtiden blir en av de nöjda kunder som vill rekommendera oss till andra. 

Vi besiktigar el i ditt hem

Vi använder oss av mer el idag än tidigare och detta ställer också högre krav på ett fungerande elsystem med kapacitet att klara av de nya behoven. Tyvärr finns uppenbara brister i detta och många villor och fastigheter har elsystem och anläggningar som inte alls erbjuder den säkerhet man måste sikta på. 

Genom att anlita oss för en besiktning av elen i ditt hem – eller er fastighet – så kan vi komma med konkret fakta om status och ge förslag på åtgärder. Välkommen!