Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Upplands Bro

I Upplands Bro är AKR alltid redo att hjälpa till vid elproblem. Våra erfarna elektriker rycker snabbt ut inom en timme, för att hantera allt från strömlösa fastigheter till elavbrott i spisen. Oavsett tid på dygnet eller dag på året kan du lita på oss. 

Eljour Upplands Bro - hjälp på dina akuta problem

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder lösningar inom allt som rör el och installationer och vi åtar oss uppdrag hos privatpersoner, företag, fastighetsägare och exempelvis BRF:er. Vi kan även anlitas för större entreprenader. 

Vi har även eljour i Upplands Bro. Det innebär att en elektriker med jour alltid finns redo och står beredd att rycka ut när du som mest behöver det. 

Oavsett uppdragsgivare och oavsett vilken typ av uppdrag det handlar om så levererar vi alltid ett fackmannamässigt utfört jobb – inom överenskommen tid och till det pris vi avtalat. 

Vi är en modern elfirma där samtliga anställda är behöriga elektriker och installatörer och där vi sätter stor ära i tillgängligheten. Behöver du en elektriker så ska du inte behöva vänta i flera veckor. Vi ser till att vara på plats när du behöver det och du kan enkelt kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan – eller genom att ringa eller maila. Vi återkopplar så snart som möjligt. 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Upplands Bro?

elektriker med jour felsöker

Eljour Upplands Bro - alltid redo

En jourelektriker i Upplands Bro tar emot ditt samtal, ger rådgivning, rycker ut och åtgärdar problem som exempelvis: 

  • Strömlös fastighet
  • Jordfel
  • Värmesystem som inte ger värme
  • Farliga anläggningar
  • Elcentraler som inte fungerar
  • Om ström inte leds fram till spis och ugn 

Vi är alltid på plats inom en timme och kan lösa problem hos både villaägare och ägare av fastigheter. Det kan i vissa fall handla om temporära lösningar – exempelvis under en helg eller en natt – och då kan du givetvis också anlita oss för en permanent lösning på problemet senare. Vi lämnar ett förslag på åtgärd och en estimerad kostnad för dig att ta ställning till. 

Behöver ni ett jouravtal i Upplands Bro?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Lämna elen åt proffsen

Varför ska man då inte på egen hand försöka åtgärda ett problem som har med el att göra? Dels så handlar det om att lagen förbjuder dig som lekman att hantera el och utföra olika installationer. Dels så handlar det också om att dessa regler och lagar finns av en anledning: el är livsfarligt. 

Det handlar om över 400 olyckor varje år, det handlar om olyckor som kräver 2-3 personers liv – och det handlar om att elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem. Det, om något, ger en fingervisning om varför du alltid ska ta ett steg tillbaka och anlita en elektriker. 

Moderna elsystem ger fördelar

Dags att uppdatera ditt elsystem? El har ett bäst före datum att förhålla sig till och i många fall handlar det om att äldre elsystem inte möter den moderna människans behov. Det är dessutom något som ökar riskerna för överhettning och för bränder. 

Moderna elsystem är säkrare och ger en bättre effekt. Dessutom är de enkla att hantera. Du slipper hålla på med en massa säkringar och proppar – och det finns en livsviktig jordfelsbrytare som slår ut om någonting allvarligt problem finns i anläggningen. Det handlar om en investering i dig och din familjs säkerhet. 

Ring vår eljour

Hur ser elen ut i ditt hem?

Att regelbundet kontrollera elsystem och anläggningar är en preventiv åtgärd som kan rädda liv – och pengar. 

Vi har lång vana av att utföra besiktningar i samband med att privatpersoner ska köpa hus och ge fakta om hur elen ser ut och vad som kan förbättras. 

Detta kan ge dig ett bättre förhandlingsläge, eller få dig att avstå från en dålig affär. Vi utför även besiktningar hos företag och fastighetsägare. En sådan ger dig konkreta fakta och förslag på åtgärder. Hur ser det ut hemma hos dig? Kontakta oss redan idag!