Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Upplands Väsby

I Upplands Väsby vill AKR vara ditt självklara val när elproblem uppstår. Oavsett om du står i en strömlös bostad eller har jordfel, är våra skickliga elektriker på plats inom en timme.När som helst på dygnet, varje dag, står vi till din tjänst. 

Eljour Upplands Väsby - akut hjälp inom en timme

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi åtar oss alla uppdrag som rör el och installationer och kan både ta oss an planerade jobb – och akuta ärenden via vår eljour i Upplands Väsby. Vi arbetar hårt med att vara en flexibel elfirma som gör att kunden aldrig ska behöva vänta länge på professionell hjälp. 

Till skillnad mot andra områden får man som privatperson inte på egen hand utföra olika installationer eller dra el – och vår ambition är att alltid vara tillgänglig för våra kunder. Du ska inte behöva vänta i flera veckor innan en elektriker kan hjälpa dig! 

elektriker med jour

Söker du efter en elektriker i Upplands Väsby?

elektriker med jour felsöker

Lång erfarenhet och kunskap

Vårt team av behöriga elektriker och installatörer jobbar alltid på ett fackmannamässigt sätt och vi kan åta oss uppdrag från privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er – stora såväl som mindre sådana. 

Behöver du hjälp med att installera en tvättmaskin, golvvärme eller exempelvis en torktumlare så hjälper vi dig med detta. Samma sak om det handlar om att dra ny el i samband med en renovering – eller om du som fastighetsägare vill modernisera och byta till ett elsystem med högre kapacitet och större säkerhet.

Vi erbjuder även installation av laddboxar hos både företag, fastighetsägare och privatpersoner. Anlita oss och ta steget in i framtiden – på ett säkert sätt. 

Behöver ni ett jouravtal i Upplands Väsby?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Eljour Upplands Väsby - då olyckan är framme

Vår eljour i Upplands Väsby är alltid standby. En elektriker Jour Upplands Väsby gör att du kan slappna av och veta att hjälp alltid finns – och kan vara på plats inom en timme från att du ringer. 

En jourelektriker i Upplands Väsby står redo med en fulladdad servicebil och kan rycka ut för att hjälpa till om strömmen gått, om jordfelsbrytaren löser ut, om säkringar inte fungerar – eller om du inte får värme i systemet.

Vi är standby 24/7 och det spelar ingen roll om du ringer mitt i natten under julafton: vi är redo! Olyckan följer ingen klocka, men det gör inte vi heller. Du kommer aldrig behöva vänta in en vardag om en olycka sker under helgen. 

Ta alltid hjälp med el och installationer

Varför ska man då inte på egen hand utföra installationer eller dra egen el? Vi ger några talande punkter som svar på detta. 

Det är olagligt. Du kan själv kolla på Elsäkerhetsverkets hemsida om vad du får och inte får göra då det kommer till el. Det du snabbt upptäcker är att det är väldigt få saker du faktiskt får göra. Utgå alltid från att du behöver en elektriker! 

  • 400 personer skadas årligen i Sverige – och mörkertalet är stort, dessutom. 
  • 2-3 personer avlider i snitt varje år. 
  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till att det börjar brinna i hemmet. 

Ring vår eljour

Modernisera och säkra din bostad

Att elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem och fastigheter hör ihop med att vi idag använder oss av mer el i vardagen än tidigare. En ökad belastning ger ökade risker och många hus har äldre elsystem som inte klarar av detta. 

Kombinationen av äldre elsystem, ökad användning och osäkra anläggningar kan få fruktansvärda konsekvenser. Genom att byta ut ditt elsystem – och anläggning, om så krävs – så kan du dels öka kapaciteten, dels skapa större säkerhet och dels också skapa utrymme för andra saker där exempelvis en laddbox kan nämnas. Vi behöver mer el, men även system som klarar av detta. 

Goda referenser och nöjda kunder

Vill du veta mer om oss? Vi har lång och gedigen erfarenhet och kan verifiera detta med att sätta dig i kontakt med någon av våra många referenser. 

Genom detta får du svart på vitt om vilka vi är, hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig. 

Våra referenser är det bästa betyg vi får på att vi levererat ett högklassigt jobb. Givetvis så hoppas vi att du blir en av dessa i framtiden också. Välkommen!