Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Uppsala

För boende och företag i Uppsala erbjuder vi på AKR eljour utan extra avgifter. När olyckan är framme, vare sig det är jordfel, elavbrott i vitvaror eller andra elfel kan du lita på att våra kvalificerade elektriker finns en timme bort, dygnet runt. 

Eljour Uppsala - snabb hjälp vid akuta problem

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder heltäckande lösningar inom allt som rör elarbeten och vi vänder oss till företag, fastighetsägare, BRF: er och privatpersoner och vi kan utföra allt från installationer vidare till dragning av el, byten av elsystem och exempelvis hjälpa till med felsökning och besiktning. 

Utöver detta så är vi även stolta över vår eljour i Uppsala. Genom den kan vi säkerställa trygghet under dygnets alla timmar och året om. Har du problem med strömavbrott, fungerar inte värmesystemet – eller slår det gnistor ur ett uttag eller någon apparatur i ditt hem? Vi har alltid en jourelektriker i Uppsala redo att rycka ut och lösa dessa typer av problem. 

Vår elektriker på jour i Uppsala är igång 24/7 och vi garanterar snabba lösningar även på stora problem. Vi rycker ut så snabbt som möjligt och ger under tiden rådgivning via telefon. Du når oss enklast genom vår tidsbokning, men gäller det akuta ärenden så är det bara att ringa. Välkommen! 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Uppsala?

elektriker med jour felsöker

Eljour Uppsala - hur kan vi hjälpa dig?

Att vakna mitt i natten och inse att det inte finns någon el i hemmet kan skapa panik. Samma sak om exempelvis jordfelsbrytaren slår ut – eller om det kommer exempelvis gnistor ur ett uttag. Vi har lång vana av att hantera dessa problem och genom vår eljour i Uppsala står vi också redo att göra det när som helst på dygnet. 

Vi rycker ut, genomför en felsökning och löser problemet på plats. I vissa fall kan det handla om temporära lösningar och då lämnar vi alltid ett förslag på mer långsiktiga åtgärder samt en kostnad på dessa. Vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder riktigt bra lösningar, utförda av behöriga elektriker och till rimliga priser. Är du privatperson kan du givetvis också använda ditt ROT-avdrag då du väljer oss. 

Behöver ni ett jouravtal i Uppsala?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Ökad belastning ökar problemen

Vi lever i en högteknologisk tid som gör att behovet av el är större än någonsin tidigare. Tyvärr tar många el för givet. Handlar det om äldre fastigheter och äldre bostäder så måste man också vara medveten om att elsystem kan ha stora brister. 

Vi är experter på att identifiera fel och kan också åtgärda dessa i syfte att skapa säkra, trygga hem. El kan leda till fruktansvärda skador och är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem. Genom att anlita oss för en besiktning av ditt befintliga elsystem så får du också en trygghet: våra tjänster är en investering i din egen säkerhet. 

Fakta om vår eljour i Uppsala

Åtar oss alla typer av uppdrag

  • Rycker ut med kort varsel 
  • Löser problem på plats 
  • Alltid befintliga elektriker och installatörer 
  • Kunden i centrum 
  • Säkerhet i första rummet 
  • Rimliga priser 
  • Redo dygnet runt – året om. 

Ring vår eljour i Uppsala

Felaktiga installationer leder till stora problem

De flesta är medvetna om att el är livsfarligt och att man som privatperson inte får hantera sådant. Det man emellertid sällan tänker på är att man måste vara noggrann med att se till att den elektriker man anlitar har behörighet för det man behöver hjälp med. 

Tyvärr sker ett uppenbart fusk med behörigheter och tyvärr så handlar det om exakt samma risker som om en vanlig lekman dragit el eller utfört någon typ av installation. 

Vi är auktoriserade hos Elsäkerhetsverket och vi garanterar dig en trygg och säker lösning på ditt problem. Ett litet problem? Ta aldrig några risker. Ring hellre oss för rådgivning än att chansa! 

Vi installerar din nya laddbox

Vi vill definitivt vara med på resan och ser att elektrifieringen av vårt samhälle kan göra en enorm nytta för både vardag och för miljö och klimat. 

Vi är stolta över att vara en del av denna omställning och att vårt yrke kan gå i bräschen för en bättre värld. Behöver du exempelvis hjälp med att installera en laddbox för en trygg och effektiv laddning av din nya elbil så är vi bara ett samtal bort. Vi ser samtidigt till att ditt elsystem får rätt effekt för att hantera det nya behovet. Välkommen!