Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Vallentuna

I Vallentuna är AKR redo att hjälpa dig vid alla typer av elfel. Vare sig det gäller en strömlös bostad, elavbrott i hushållsapparater eller problem med värmesystemet, garanterar våra elektriker effektiv respons. Dygnet runt kan du lita på vår service inom en timme. 

Eljour Vallentuna - snabb utryckning vid akuta problem

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är en elfirma som åtar oss både större och mindre projekt och som kan hjälpa privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er med frågor som rör el och installationer.

Vår elektriker med jour i Vallentuna finns där för kundens trygghet. Olyckan har ingen klocka och ett elfel kan inträffa året om och dygnet runt. Vi står alltid redo att rycka ut och vi kan även ge initial rådgivning via telefon då du ringer. 

Vi har hög kapacitet och våra skickliga, behöriga installatörer och elektriker kan åta sig såväl större som mindre projekt – alltid med fokus på kvalitet och med kundens behov i centrum. 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Vallentuna?

elektriker med jour felsöker

Snabb hjälp garanteras

Vårt mål är att du som kund aldrig ska behöva vänta särskilt länge på en professionell elektriker. Det finns tydliga lagar som förbjuder lekmän att hantera el och på egen hand ge sig i kast med installationer. Ju längre man tvingas vänta, desto mer frestande kan det vara att prova själv. 

El är livsfarligt och för oss så är det en nyckelfråga att alltid vara tillgänglig. Vill du ha ett effektivt jobb och snabbt komma igång med ditt planerade projekt så är det oss du ska kontakta! Samma sak gäller vid mer akuta problem. Du kan när som helst ringa vår eljour Vallentuna och inom en timme ha en jourelektriker i Vallentuna på plats.

Behöver ni ett jouravtal i Vallentuna?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Eljour Vallentuna - på plats inom en timme

Oavsett om det handlar om att din villa inte har någon ström, om ett jordfel, ett värmesystem som inte fungerar eller om att en- eller flera säkringar gått så kan vi hjälpa dig med att hitta en lösning. 

Vi är alltid på plats inom en timme från det att du ringer vår eljour Vallentuna och med detta kan vi också spara både pengar – och olyckor. 

Sverige är säkert - men olyckor händer

Idag kan man se att fler och fler väljer DIY-lösningar även i frågor som rör el. Det man bör veta är att Sverige har hårda regler och att du kan bryta mot lagen om du gör vissa av dessa saker. Tänk dig för både en och två gånger – och läs gärna på Elsäkerhetsverkets hemsida om vad du får göra innan du provar någonting. 

Sverige räknas som ett av de mest säkra länderna i världen då det kommer till elsäkerhet och detta kommer inte som en slump – det är frukten av lagar och tydliga regler. Att ändå följande punkter inträffar ger ett bevis på hur farligt det är med elektricitet: 

  • 400 personer skadas årligen i Sverige genom att få ström genom kroppen. 
  • 2-3 personer avlider av skadorna. 
  • El är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem. Det kan handla om elfel eller om el som dragits på ett felaktigt sätt. 

Ring vår eljour i Vallentuna

Uppdatera ditt elsystem och skapa säkerhet

I många fall så kan man leva i ett hem som inte alls är så säkert som man tror.

El och elsystem behöver med jämna mellanrum bytas ut och uppgraderas för att möta nya krav och de behov man ställer. 

Det kan handla om att jordade uttag blandas med ojordade, det kan handla om att kablar saknar isolering – och det kan handla om att man använder mer el och teknik än vad det befintliga elsystemet egentligen har kapacitet för att klara av. 

 

Vi hjälper dig att byta elsystem

Hur ser det ut hos dig? Vi kan hjälpa dig med en besiktning av elsystem och din anläggning och ge dig fakta om hur pass säkra lösningar som finns. Vid problem så kan vi givetvis även hjälpa dig att byta elsystem och skapa en tryggare och säkrare lösning i ditt hem. 

I samband med detta kan vi även möjliggöra för framtiden där exempelvis en laddbox kan komma att bli en nödvändighet. Vi kan förbereda allt för detta så att en framtida laddbox kan installeras utan att det krävs ändringar i elsystemet. Givetvis kan du även anlita oss även för installationen då det är dags att köpa en elbil.