Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Värmdö

För dig med elproblem på Värmdö är AKR redo att hjälpa till inom en timme. Ring vår eljour och få assistans av utbildade och certifierade elektriker. Vid oväntade elfel kan våra erfarna elektriker vara på plats dygnet runt. 

Eljour Värmdö - akut hjälp inom en timme

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är en elfirma som dels erbjuder traditionella jobb inom el och installationer och som dels också har en eljour på Värmdö för de akuta ärenden som kan dyka upp i vardagen. Vår elektriker med jour kan rycka ut när som helst på dygnet och kan användas av både privatpersoner, företagare och exempelvis fastighetsägare och BRF:er. 

Vårt team av behöriga elektriker och installatörer har lång erfarenhet och vi sätter tillgängligheten som ett signum: vi ser alltid till att vara på plats och etablera oss så snabbt som det bara är möjligt. Våra kunder ska inte behöva vänta i flera veckor på en elektriker. 

Vi är noggranna, vi arbetar effektivt och vi levererar alltid resultat av högsta kvalitet – utförda på ett fackmannamässigt sätt och till priser som tål att jämföras. Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa våra jourelektriker på Värmdö vid mer akuta ärenden. Välkommen! 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker på Värmdö?

elektriker med jour felsöker

Eljour Värmdö - ring oss

Vår eljour på Värmdö står öppen 24/7 och året om. Det spelar ingen roll om det handlar om julafton eller en vardagsnatt: vi rycker ut och är på plats inom en timme från det att du ringt oss. 

Har du drabbats av ett strömavbrott, slår din jordfelsbrytare – eller en massa säkringar – ut hela tiden, eller får du ingen värme i värmesystemet? Det är typiska exempel på problem som behöver en snabb lösning – utförda av en behörig elektriker. Då det kommer till el så ska du som privatperson ta ett steg tillbaka – el är livsfarligt! 

Behöver ni ett jouravtal i Värmdö?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Olyckor med el

  • 400 personer skadas årligen i Sverige som en följd av att de får ström genom kroppen. 
  • 2-3 personer avlider. 
  • Mörkertalet är enormt då de flesta olyckor anmäls på olika arbetsplatser. 
  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem och byggnader. 
 

Vi besiktigar elen i ditt hem

Hur ser det ut i ditt hem och hur länge sedan var det du lät någon kontrollera statusen på elsystemet och anläggningen? För många så handlar detta om ett gigantiskt frågetecken. Elen fungerar ju och då kan det inte finnas några problem? Det kan det definitivt göra. 

Precis som med allt annat så finns det ett bäst före datum att förhålla sig till. Till skillnad mot andra områden i ditt hem så kan dock elen och undermåliga anläggningar föra med sig fruktansvärda konsekvenser. Vi har lång vana av att utföra besiktningar av el i hem och fastigheter. Det handlar om en billig livförsäkring och om att skapa trygghet för familjen. Vi ser över elen och kommer med förslag på förbättringar. 

Ring vår eljour på Värmdö

Byta elsystem - enbart fördelar

Ett nytt elsystem ger extremt många fördelar. Dels så kan kapaciteten höjas för att möta den moderna människans behov. Behöver du exempelvis en laddbox för din nya elbil så måste också ditt elsystem kunna hantera den nya belastningen på ett säkert sätt. 

Säkerheten är en annan fördel. Moderna elsystem har en jordfelsbrytare inkopplad som direkt slår ut om det exempelvis kommer vatten i systemet – eller om någon maskin är farlig.

Dessutom så slipper du hålla på med proppar och säkringar och byta ut sådana – moderna elsystem har vippsäkringar som ger en enklare drift. Skulle något ändå vara fel så är vi bara ett samtal bort och där vår eljour Värmdö kan rycka ut när som helst på dygnet. Anlita oss för en installation av ett nytt elsystem i ditt hem och skapa en större säkerhet och samtidigt en enklare och mer bekväm vardag.