Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Västerås

Bor du, eller har ett företag, i Västerås och stött på elfel? Vi på AKR har kvalificerade elektriker redo att assistera inom en timme efter ditt samtal. Vi hanterar allt från strömlösa fastigheter till problem med värmesystemet.

Eljour Västerås - ring oss vid akuta problem

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder professionella lösningar inom allt som rör el – och vi är även stolta över att erbjuda vår eljour i Västerås där vi kan hjälpa dig med akuta ärenden och problem. 

Vår jourelektriker i Västerås står redo att rycka ut dygnet runt och kan hjälpa dig med alla typer av problem. Vårt mål är att vara på plats så snart som det bara är möjligt och lösa problem som rör exempelvis strömavbrott, gnistor i vägguttag eller om din jordfelsbrytare slår ut hela tiden. 

Vi erbjuder vår eljour i Västerås till privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er och vi gör det dygnet runt och året om. Välkommen! 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Västerås?

elektriker med jour felsöker

Faktaruta om vår eljour i Västerås

Väljer du vår eljour i Västerås så garanteras du följande: 

 • Behörig elektriker 
 • Snabb återkoppling och snabb utryckning 
 • Effektiva, säkra jobb 
 • Kvalitet och trygghet 
 • Service utöver det vanliga
 • Dygnet-runt-service 
 

Behöver ni ett Jouravtal?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

El är livsfarligt - anlita oss

Samtliga anställda hos oss är utbildade och certifierade elektriker som har behörighet för att hantera allt från dragning av el vidare till olika typer av installationer. Vi utför felsökningar, elbesiktningar och kan hjälpa dig med att både identifiera och lösa olika typer av problem. 

Då det kommer till el så krävs det behörighet och du som privatperson ska aldrig ge dig på dessa saker på egen hand. Genom att anlita oss så garanteras du ett säkert och tryggt jobb till ett fast, lågt pris. Är du privatperson så kan du givetvis även använda ditt Rot-avdrag och dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Det gäller även för akuta ärenden.  

Elektriker med jour i Västerås

Som privatperson kan det vara svårt att avgöra vad som är ett akut ärende – och vad som kan vänta exempelvis till nästa dag. Vi står alltid redo att hjälpa dig och du kan ringa oss för en bedömning av ditt problem. 

I vissa fall kan det vänta, i andra så handlar det definitivt om ett akut ärende som måste lösas så snart som möjligt. Vissa ärenden kan även lösas av dig – men med vår vägledning via telefonen. Kort sagt: ring oss och så ser vi över vad problemet gäller! 

Ring vår eljour

Strömavbrott - hur gör vår eljour i Västerås?

Ett strömavbrott är ett klassiskt exempel på ett akut problem som måste lösas. 

Vi klarar oss inte så länge utan el och vi är beroende av att detta fungerar i vår vardag. Dessutom kan det handla om kostnader då mat kan komma att förstöras som en följd av att kylskåp och frys inte fungerar. 

Vad göra? Vårt första råd då det handlar om strömavbrott brukar vara att knacka på hos grannarna. Har de el så handlar det om ett isolerat problem för just dig – och då kan vi rycka ut akut och hjälpa dig. Saknas el i hela kvarteret så är problemet större och där ligger bollen hos elleverantören. 

Fastighetsägare och BRF:er - bli en prioriterad kund

Alla kunder behandlas med samma respekt och med samma fokus på att lämna ett högkvalitativt resultat. Vissa kunder kan emellertid drabbas hårdare i samband med att exempelvis elen lägger av. Handlar det om fastigheter så drabbas många personer och där är det också extra viktigt att snabbt hitta en lösning på problemet. Hos oss kan du som fastighetsägare teckna ett jouravtal som bland annat ger dig: 

 • Möjlighet att felanmäla dygnet runt 
 • Rapport på utfört arbete – med åtgärdsförslag 
 • Prioriterad kund 
 • En kontaktperson utsedd 
 • Snabba, säkra åtgärder 
 • Akut utryckning 

Genom detta avtal så är ni alltid i trygga händer och kan få hjälp och service när som helst på dygnet – året om. Detta ger en trygghet. Vår eljour Västerås hjälper er i alla lägen och oavsett problem. Välkommen!