Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Vaxholm

Välkommen till din elektriker på jour i Vaxholm! Har du elfel eller problem med värmesystemet? Våra erfarna elektriker är på plats inom en timme, när som helst på dygnet. För trygghet och expertis när du behöver det som mest.

Eljour Vaxholm - Vi hjälper vid akuta problem

Välkommen till AKR Entreprenad. Vår ambition är att kunden aldrig ska behöva vänta länge på en behörig elektriker. Har du problem med elen i ditt hem eller har du exempelvis en strömlös fastighet? 

Vår eljour i Vaxholm är alltid redo att rycka ut. Vi har en elektriker jour Vaxholm som kan vara på plats inom en timme från att du ringt – och som kan hjälpa dig med allt från jordfel, strömavbrott eller med att få tillbaka värmen till värmesystemet igen. 

Vi garanterar snabbhet och effektiva jobb – utförda på ett fackmannamässigt sätt och till rimliga priser. 

elektriker med jour

Söker du en elektriker i Vaxholm?

elektriker med jour felsöker

Planerade jobb med el - stora och mindre projekt

Utöver en jourelektriker i Vaxholm så åtar vi oss även mer planerade uppdrag inom el och installationer. Vårt team är samspelt och vana vid att arbeta tillsammans. 

Det gör att vi kan ta oss an både större projekt hos exempelvis företag, entreprenörer och fastighetsägare – likväl som mindre projekt hemma hos dig som privatperson. Vi arbetar alltid fokuserat och med fokus på säkerhet. Välkommen! 

Behöver ni ett jouravtal i Vaxholm?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Eljour Vaxholm - på plats inom en timme

Vår ambition är att alltid vara på plats inom en timme från det att du ringt vår eljour Vaxholm. Givetvis så finns en gardering gällande exempelvis externa problem som trafik – men vi ser också till att hålla kontakten med dig om så är fallet. 

Att vara utan el, att se att det exempelvis slår gnistor ur ett uttag eller att se att jordfelsbrytaren slår ut kan skapa viss panik. I synnerhet om det handlar om en natt eller om en helg. Du behöver aldrig vänta till en vardag: vi står alltid redo att rycka ut och hjälpa våra kunder med akuta ärenden. 

Anlita oss för exempelvis dessa projekt

  • Installation av elsystem. Många villaägare har uråldriga elsystem som dels inte klarar de behov en modern människa har – och som dels också kan leda till överhettning och bränder. Vi byter ditt gamla elsystem till ett modernt sådant, fullt utrustad med vippsäkringar och jordfelsbrytare – och med en kapacitet som möter dina behov. 
  • Installation av laddbox. En elbil kräver en säker och effektiv laddning och detta innebär att du också bör investera i en laddbox. Vi har lång vana av att installera sådana och kan även se till att ditt elsystem klarar av att hantera den nya påfrestningen. 
  • Dragning av ny el. Vi kan hjälpa dig att dra ny el i samband med renoveringar – eller om du har behov av exempelvis fler uttag i ditt hem. Allt sker effektivt och på ett fackmannamässigt sätt – och utförs av behöriga elektriker. 

Ring vår eljour

El är livsfarligt - anlita oss

Det sker årligen över 400 olyckor i Sverige där folk får ström genom kroppen. 2-3 av dessa avlider också som en följd av sina skador. El ligger dessutom bakom många bränder och räknas som den tredje vanligaste orsaken till att en brand bryter ut i byggnader, villor och fastigheter.

Inte sällan så handlar det då om A) äldre elsystem och anläggningar eller B) om att folk dragit el utan att anlita en behörig elektriker. El är livsfarligt och ska alltid hanteras av elektriker och installatörer. Det handlar dessutom om något som man enligt lag måste göra. 

Kontakta våra referenser

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Då det kommer till att anlita en elektriker så kan man aldrig vara nog säker. Tyvärr sker många fuskjobb även om man väljer att ta professionell hjälp. 

Vi är ett seriöst företag där samtliga anställda har behörighet för att utföra de jobb vi anlitas för. Hos oss är du i trygga händer och vi sätter dig gärna i kontakt med någon av alla våra referenser för att du ska få en bättre bild av vilka vi är och vad du kan förvänta dig om du väljer oss.