Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Arboga

AKR i Arboga – din garanti för snabb och professionell hjälp med elen. När jordfel, kortslutning eller andra komplikationer uppstår, kan en av våra skickliga elektriker vara på plats inom en timme. Dygnet runt är vi redo att hjälpa dig. 

Eljour Arboga - akut hjälp dygnet runt

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder professionell hjälp med allt från eljour, installationer, dragning av ny el, byte av elcentraler och anläggningar samt felsökning och besiktning av el i Arboga

Vi vänder oss både till privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare och garanterar professionella jobb, utförda av behöriga elektriker och installatörer, till rimliga, fasta priser och inom den överenskomna tiden. Vi har lång erfarenhet och vårt team kan ta sig an både större och mindre projekt – alltid med säkerhet som prioritet och alltid med kundens behov i centrum. 

Utöver detta så tar vi oss även an akuta ärenden och problem. Vår eljour Arboga är stand-by dygnet runt och året om – och alltid ett samtal från att rycka ut. 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Arboga?

elektriker med jour felsöker

Eljour Arboga - ring oss vid akuta problem

Vår eljour i Arboga är alltid redo att rycka ut. En elektriker med jour i Arboga är standby och har en fullmatad servicebil som när som helst på dygnet – och oavsett dag – kan hjälpa dig med ditt problem. 

El är livsfarligt och det finns tydliga regler och lagar att följa gällande hanteringen av elektricitet. Har du problem i ditt hem så är det ingenting du själv ska försöka lösa. Vår jourelektriker i Arboga är alltid bara ett samtal bort – och han är på plats inom en timme. Ring, luta dig tillbaka och låt oss sköta jobbet. Det blir säkrast så. 

Behöver ni ett jouravtal i Arboga?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Fakta om vår eljour Arboga

  • Alltid på plats inom en timme
  • Möjlighet att som fastighetsägare bli en prioriterad kund
  • Snabba lösningar på akuta problem
  • Full service av behörig personal 
  • Erbjuder lösningar 24/7 och året om
 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Det finns några tydliga – och vanliga – exempel på akuta problem med el. Det kan handla om att ditt hem, eller hela fastigheten, plötsligt blir strömlöst. Det kan handla om ett jordfel och att jordfelsbrytaren slår ut hela tiden – och det kan handla om att exempelvis värmesystemet slutar att fungera. Ett annat vanligt problem kan handla om någon form av kortslutning. 

Oavsett vilket så är det bara att ringa vår eljour Arboga. Vi tar emot samtalet, lyssnar på vad saken gäller och rycker ut. Vi kan även ge viss rådgivning via telefonen om vi bedömer ärendet av ett slag som du själv kan hantera. 

Vi finns också tillgänliga i Eskilstuna & Köping

Ring vår eljour

El är livsfarligt - ta alltid det säkra framför det osäkra

Det finns tydliga regler om vad man som lekman får göra och inte göra då det kommer till el. Vårt råd är att alltid läsa på innan och att alltid ta de säkra före det osäkra.

Vi utför planerade arbeten med el och behöver du exempelvis hjälp med installationer av maskiner i ditt hem, montering av energibesparande belysning eller kanske med att få en laddbox på plats så står vi redo att hjälpa dig. 

Årligen så skadas 400 personer i Sverige av elektricitet – dessutom med ett gigantiskt mörkertal – och av dessa så avlider också två till tre stycken människor. Det säger en hel del om vilka faror som finns, eller hur? Anlita alltid en behörig elektriker. 

Den tredje vanligaste orsaken till brand

Elfel är också den tredje vanligaste orsaken till brand i svenska hem. Det kan handla om överhettning av äldre elsystem, det kan handla om ojordad apparatur i jordade uttag och det kan handla om att exempelvis laddare sitter i över natten, blir överhettad och börjar brinna. 

Man måste alltid vara medveten om vilka risker som finns – och vilka enorma konsekvenser som kan komma. Vi ser till att skapa säkra bostäder genom vårt arbete – och vi gör det effektivt och till rimliga priser. Välkommen till AKR Entreprenad!