Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Köping

AKR i Köping är alltid redo att hjälpa dig med alla dina elfel, oavsett tid på dygnet. Oväntade elavbrott i spis och tvättmaskin, eller större problem som jordfel eller trasig elanläggning, hanteras av våra experter effektivt. Inom endast en timme efter ditt samtal kan våra elektriker vara på plats. 

Eljour Köping - snabba lösningar på dina problem

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder professionell eljour i Köping och du som privatperson, fastighetsägare, företag eller BRF kan ringa oss när som helst på dygnet för professionell rådgivning och hjälp med elfel.

Har du drabbats av ett strömavbrott, ett jordfel eller ser du att din värmeanläggning inte längre fungerar? Ring oss direkt så rycker vi ut och hjälper dig. Vår elektriker på jour i Köping tar emot samtal och rycker ut under dygnets alla timmar – året om – och du kan när som helst kontakta oss för en snabb, effektiv och säker hantering av ditt problem. 

Samtliga anställda i vårt team är behöriga elektriker och vi erbjuder utöver den akuta hjälpen via vår eljour Köping även mer traditionella uppdrag inom el. Vilket innebär att du kan anlita oss för installationer, felsökningar, besiktningar, dragning av ny el samt för exempelvis byte av elsystem. Vi garanterar professionella jobb till rimliga priser. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte – eller rycker ut akut hem till dig. Välkommen! 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Köping?

elektriker med jour felsöker

Elektriker med jour i Köping - dygnet runt, året om

Vi erbjuder vår eljour i Köping till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och har alltid en behörig elektriker och en fullmatad servicebil som står redo att rycka ut under dygnets alla timmar – året om. 

Det spelar ingen roll om du drabbas av ett strömavbrott på julafton. Ring oss – vi kommer, och vi gör det fort. Vår ambition är att vara på plats så snabbt det bara går och åtgärda problemet direkt. 

Behöver du ett jouravtal i Köping?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Säkra eljobb ger dig trygghet

El är livsfarligt och det är det både vid direkt kontakt och sett till att det kan leda till överhettning och bränder. Felkopplingar, undermåliga installationer och exempelvis äldre anläggningar utan jordning kan alla leda till fruktansvärda olyckor.

Därför finns det också lagar, regler och föreskrifter att rätta sig efter som privatperson. Till skillnad mot exempelvis vatten och avlopp och andra renoveringar så gäller det andra regler då det kommer till el- och elarbeten. Du bör ta hjälp av en rörmokare – men du måste alltid anlita en behörig elektriker. Där finns en tydlig och talande skillnad, eller hur? 

Visste du att

… Över 400 personer skadas årligen i Sverige som en följd av hantering av el?

… 2-3 personer avlider varje år av dessa skador? 

… Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i Sverige? 

… Vårt ökade behov av el kan skapa stora problem för äldre hus och fastigheter? 

Ring vår eljour

Vi hjälper dig med din el

Vi erbjuder allt från felsökningar vidare till besiktning av elsystem och anläggningar i Köping, Eskilstuna, Arboga och Hallstahammar

Finns det problem – exempelvis äldre ledningar och omoderna elsystem med låg kapacitet – så kan vi agera direkt och utföra byten som skapar säkerhet och trygghet. 

Inte sällan så kan dessa åtgärder även leda till avsevärt mycket lägre kostnader i framtiden. Vi effektiviserar och skapar lösningar som sparar dig pengar. Att anlita oss är en investering – både ekonomiskt och rent säkerhetsmässigt. 

Anledningar till att anlita vår eljour i Köping

Här nedan kommer några starka skäl till varför du ska anlita oss som din elektriker – eller ringa oss för akuta ärenden och problem med din el i Köping: 

  • Snabb service. Vi står alltid redo att rycka ut och hjälpa våra kunder med deras problem. 
  • Långsiktiga relationer. Vi bygger upp långsiktiga samarbeten och relationer med våra kunder och vi gör det genom perfekta jobb. 
  • Referenser. Vi har många nöjda kunder och sätter dig gärna i kontakt med någon av alla våra referenser. Givetvis hoppas vi att även du blir en av dessa i framtiden! 

Rimliga priser. Vi arbetar alltid med en målsättning att erbjuda professionella jobb till rimliga priser. Våra priser tål att jämföras med andra. Och du – som privatperson kan du givetvis också använda ditt Rot-avdrag när du väljer oss och genom detta dra av 30 % av den totala arbetskostnaden.