Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Enköping

I Enköping står AKR till din tjänst dygnet runt med erfarna elektriker med jour! Oavsett om du har ett jordfel eller en trasig elanläggning är vi bara ett samtal och en timme bort. Vi vet hur viktigt det är att agera skyndsamt.

Eljour Enköping - vi hjälper dig när som helst

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi är ett företag som erbjuder professionell hjälp med allt som rör el och som kan åta oss både stora och mindre projekt – och även rycka ut akut då det krävs. 

Vår eljour i Enköping kan när som helst rycka ut och hjälpa privatpersoner, företag, BRF eller fastighetsägare med problem som exempelvis strömavbrott, en trasig elanläggning, jordfel eller kortslutningar. Samtliga i vårt team är utbildade och behöriga elektriker och vi garanterar en snabb hantering av alla ärenden. Du ringer – vi kommer.

Låter det bra? Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan om du behöver hjälp med exempelvis installationer, elbesiktning eller dragning av ny el. Vid akuta ärenden är det bara att ringa vår jourelektriker i Enköping och luta dig tillbaka i väntan på en lösning. Välkommen! 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Enköping?

elektriker med jour felsöker

Elektriker jour Enköping - vi är redo att rycka ut

Olyckor följer ingen klocka och vad gäller el så är detta inget undantag. Ett strömavbrott, en kortslutning eller exempelvis ett jordfel kan komma att dyka upp när som helst på dygnet och det tar heller ingen hänsyn till om det handlar om exempelvis julafton, nyår eller midsommar. 

Detta ligger också till grund för vårt arbete som eljour i Enköping. Vi ser alltid till att vara beredd och redo om någonting skulle hända och kan rycka ut när som helst för våra kunder. Det gör skillnad. Vad gäller el så gör man som lekman bäst i att ta ett steg tillbaka. Minsta misstag kan innebära en svår olycka. 

Behöver ni ett Jouravtal?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Faktaruta om el och skador

  • Drygt 400 elolyckor anmäls årligen i Sverige.
  • Mellan 2-3 personer avlider årligen i Sverige som en följd av elolyckor. 
  • El är den tredje vanligaste orsaken till bränder i Sverige. 
  • 280 barn skadas årligen av el i Sverige. 

Anlita oss för större trygghet

Baserat på siffrorna ovan så är det tydligt att det finns problem och att det också finns all anledning att ta el på ett större allvar. Vilket det också finns tydliga regler kring. Tyvärr så kan man se att många privatpersoner exponerar sig i onödan för en massa risker – och där dels okunskap och dels en jakt på pengar ligger bakom. 

Att anlita oss som elektriker är ingen utgift – det handlar om en ren investering i din egen och din familjs säkerhet. Hur ser elen ut i ditt hem och vilka risker finns? Kontakta oss redan idag för en genomgående besiktning och ett förslag på åtgärder. 

Ring vår eljour

Eljour Enköping - tips och råd om el

Det finns stora risker med att hantera el på egen hand. Både direkt och på längre sikt. 

Om du själv exempelvis genomfört en installation som inte håller måttet – eller dragit el i hemmet – och en brand tar vid så kan du inte räkna med att ditt försäkringsbolag ersätter dig. Tvärtom, du kan själv få ta alla kostnader och det kan – milt uttryckt – stå dig dyrt. 

Skulle ett problem dyka upp så försök inte lösa detta på egen hand. Ring vår elektriker jour Enköping. Vi kan guida dig rätt via telefon eller göra en utryckning för att säkerställa att ingenting allvarligt kan inträffa. Vi är också tillgängliga i Eskilstuna och Arboga.

Nya behov skapar nya problem

Vi använder mer el än någonsin tidigare och detta innebär också en ökad belastning på elsystemen i våra svenska hem, på företag och i exempelvis fastigheter. Genom att byta elsystem kan man säkerställa att en högre säkerhet finns och samtidigt också få en enklare vardag. 

Nya elsystem ger bättre effekt och har samtidigt en massa värdefulla säkerhetsdetaljer inbyggda. I samband med ett byte kan vi även hjälpa dig att möta framtidens behov. Vad sägs om att öka effekten för att kunna ladda din bil på ett tryggt, säkert och effektivt sätt?