Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Åkersberga

Vi på AKR i Åkersberga är alltid redo att hjälpa dig med elproblem! Oavsett om det är en strömlös fastighet, jordfel eller elavbrott i din hushållsmaskin, kan våra erfarna elektriker komma inom en timme. AKR – eljour i Åkersberga – för effektiv service. 

Eljour Åkersberga - snabb hjälp på akuta problem

Välkommen till AKR Entreprenad. Vår elfirma åtar oss alla typer av uppdrag och vänder oss till privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare. Vår eljour i Åkersberga är dessutom alltid standby och redo att rycka ut när läget är akut. 

Behöver du professionell hjälp med att dra el i samband med en renovering, hjälp med att installera en laddbox – eller har du behov av en elbesiktning eller ett nytt elsystem så är vi redo att hjälpa dig. Vi garanterar fackmannamässigt utförda uppdrag till rimliga priser och där du som kund – och dina behov – är i centrum. 

Vi har lång vana och en massa goda referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men kan givetvis även ringa eller maila. 

elektriker med jour

Letar du efter en elektriker i Åkersberga?

elektriker med jour felsöker

Snabb hjälp till bra priser

Vi kan även garantera snabb hjälp. Då el är livsfarligt och då man som lekman har tydliga regler att förhålla sig till så är det en självklarhet för oss att snabbt kunna hjälpa till. 

Du ska inte behöva vänta i flera veckor på en behörig elektriker eller en installatör i Åkersberga. Vi ser till att snabbt etablera oss, göra jobbet och se till att ditt projekt kan fortlöpa enligt plan. 

Behöver ni ett jouravtal i Åkersberga?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Eljour Åkersberga - på plats inom en timme

Vår eljour Åkersberga är ytterligare ett exempel på detta. Vi har alltid en elektriker jour Åkersberga standby då olyckan är framme. Oavsett tid på dygnet och oavsett vilken dag det handlar om så kan du ringa en jourelektriker i Åkersberga och få professionell hjälp med det akuta problem du brottas med. 

Från att du ringt ditt samtal så siktar vi på att vara på plats inom en timme. Vår eljour Åkersberga kan användas av privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare – alla som har akuta problem med el är välkomna att kontakta oss. 

Vi finns också tillgängliga i Danderyd, Huddinge & Ekerö.

Ring oss om du har problem med exempelvis…

… Strömlös fastighet

… Jordfel 

… Elavbrott för spis och ugn 

… Ingen värme i värmesystemet

 

Det är några exempel på akuta problem som kräver snabba åtgärder och som vår eljour Åkersberga kan hjälpa till med. Vi identifierar problemet, hittar en lösning och ser till att du kan leva som vanligt igen. Skulle det handla om ett större problem som kräver en mer långsiktig lösning och ett större ingrepp så lämnar vi ett kostnadsförslag på detta för dig att ta ställning till. 

Ring vår eljour i Åkersberga

Anlita oss för en elbesiktning

I Danmark finns krav på att en elbesiktning ska genomföras i villor och fastigheter. Dessa krav kommer från försäkringsbolagen – och det säger också en hel del om vilka risker som finns om man inte gör detta. Den tredje vanligaste orsaken till brand i svenska villor och byggnader handlar om elfel. Varje år skadas över 400 personer av el – och 2-3 av dessa avlider som en följd av skadorna. 

Genom att anlita oss för en elbesiktning så ges du exakta svar på hur ditt elystem ser ut och hur hela anläggningen mår. Vi sammanställer allt i ett dokument där även förslag på åtgärder samt estimerade kostnader finns inkluderade. En elbesiktning är en rejäl investering i din och din familjs säkerhet. 

Nya behov av el kräver åtgärder

Idag använder vi mer el än någonsin tidigare och det gör också att man måste se till att elystem har kapacitet nog för att möta behoven. 

Genom att anlita oss för ett byte av ditt elsystem kan du vara trygg med att ingen överhettning sker – och att alla maskiner kan drivas på ett säkert och tryggt sätt. 

Behöver du exempelvis en laddbox så kan ett nytt elsystem – eller en uppgradering av det befintliga – vara en absolut nödvändighet. Vi hjälper dig gärna med detta.