Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Huddinge

För dig som bor eller har företag i Huddinge är AKR din pålitliga partner vid elproblem. När du stöter på bekymmer kan du vara säker på att våra specialutbildade elektriker är på väg inom en timme, oavsett när du ringer. Vi är här för dig dygnet runt, året om. 

Eljour Huddinge - snabb hjälp på akuta problem

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder alla traditionella tjänster inom el – och vi har även en eljour i Huddinge som hanterar mer akuta problem och ärenden. Vi vänder oss till både privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er. Oavsett om ni vill ha ett planerat uppdrag eller akut hjälp så står vi redo att rycka ut och göra jobbet. 

Vårt team är sammansvetsat och samtliga anställda är behöriga installatörer och elektriker. Behöver du hjälp med att dra ny el i samband med din renovering, vill du ha hjälp med att installera en laddbox – eller planerar er BRF för ett nytt värmesystem så står vi redo att hjälpa till. 

Vi erbjuder fasta priser som tål att jämföras och du som privatperson kan givetvis också använda dig av ditt ROT-avdrag om du anlitar oss. Välkommen att kontakta oss redan idag. Ring vid akuta ärenden, annars kan du med fördel fylla i formuläret här på sidan. Vi garanterar snabb återkoppling och snabb utryckning! 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Huddinge?

elektriker med jour felsöker

Eljour Huddinge - vi är plats inom en timme

Olyckan följer inget schema och ingen klocka. Det kan inträffa när som helst – och det är också fördelen med vår eljour Huddinge. Vi har Jourelektriker i Huddinge standby 24/7 och som när som helst kan rycka ut för att hjälpa dig med dina problem. Vi finns också tillgängliga i Danderyd, Haninge & Ekerö.

Handlar det om exempelvis strömavbrott, jordfel, ett värmesystem som inte fungerar eller någonting annat så ska du inte behöva vänta länge på en lösning. Vårt löfte är att du ringer oss och en elektriker med jour i Huddinge är på plats inom en timme. Den behöriga elektrikern kan även ge dig rådgivning via telefon. Vi löser dina problem oavsett tid på dygnet och oavsett om det handlar om helg eller röd dag. 

Behöver ni ett jouravtal i Huddinge?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Elfel kan ge svåra skador

Till skillnad mot andra hantverkare så finns absoluta krav på att alltid anlita en elektriker för exempelvis installationer och dragning av el. Varför? Följande punkter kan ge svar på den frågan: 

  • 400 olyckor anmäls årligen vad gäller hantering av el. Mörkertalet bedöms vara gigantiskt. 
  • 2-3 personer avlider årligen som en följd av skadorna. 
  • Elfel är en av de vanligaste orsakerna till bränder i Sverige. 

Spara pengar med vår hjälp

Att modernisera hemmet ger dig dels en enklare vardag – men även lägre kostnader. Hur mycket el gör du av med i onödan, och hur stora kostnader handlar det om? 

Många blir chockade när vi undersöker detta och presenterar konkreta siffror. Med vår hjälp kan vi skapa en billigare bostad för dig. Genom smart led-belysning, genom ett modernt elsystem och genom andra åtgärder så kan du få bekvämlighet till ett lågt pris. 

Ring vår eljour

Fina referenser och nöjda kunder

Vi är ett företag med lång vana och erfarenhet. Tack vare detta så har vi också en massa fina omdömen och referenser. De senare sätter vi dig gärna i kontakt med om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar. 

Vi är stolta över att ha så pass många referenser då det är ett bevis på att vi levererat ett jobb av högsta kvalitet. Det är en trygghet för dig som ny kund som enkelt kan verifiera vår skicklighet och göra ett säkert val då du behöver en professionell elektriker i Huddinge. 

Bor du i ett säkert hem?

Vi genomför dagligen besiktningar gällande elen hos både företag, privatpersoner och i olika fastigheter. I många fall så finns en massa brister som på sikt kan ge förödande konsekvenser. 

Vi använder idag mer el än någonsin tidigare och den ökade belastningen kan medföra överhettning med bränder som följd. Hur säkert är det i sitt hem? Kontakta oss redan idag så utför vi en grundlig undersökning och ger dig ett förslag på åtgärder i syfte att öka säkerheten.