Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Bålsta

När du som har företag eller bor i Bålsta stöter på problem med elen, är AKR bara ett samtal bort. Oavsett om du står inför ett jordfel, elavbrott i hushållsapparater eller andra komplikationer, är våra elektriker redo att hjälpa till inom en timme, dygnet runt. 

Eljour Bålsta - snabb hjälp vid akuta problem

Välkommen till AKR Entreprenad – vi erbjuder både eljour i Bålsta och mer traditionella tjänster inom el- och elarbeten. Behöver du hjälp med installationer, med att dra ny el för din renovering eller är du i behov av att modernisera ditt hem genom att byta elsystem – och kanske installera en laddbox? – så står vi redo att hjälpa dig med detta. 

Vårt team av behöriga elektriker garanterar ett professionellt jobb som sker inom den överenskomna tiden och inom det avtalade priset. 

Vi har kapacitet att både ta oss an större projekt – fastighetsägare, företag, entreprenader och BRF:er – samt mindre sådana hemma hos dig som privat villaägare i Bålsta. Vi finns också tillgängliga i DanderydHuddinge & Ekerö.

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Bålsta?

elektriker med jour felsöker

Eljour Bålsta - akut hjälp 24/7

Vår eljour i Bålsta innebär att du kan få den hjälp du behöver när behovet är som allra störst. Problem med el kan innebära att du saknar ström i bostaden, att det slår gnistor ur exempelvis ett vägguttag eller att din jordfelsbrytare slår ut hela tiden. Detta är ingenting du själv ska – eller får, enligt lag – hantera på egen hand. 

Vi står redo att hjälpa dig med problemet och vi har alltid en elektriker jour Bålsta som kan rycka ut så snart du ringer oss. Jourelektriker i Bålsta är på plats inom en timme och löser ditt problem – oavsett tid på dygnet och oberoende av vilken dag som är inringad i kalendern. 

Julafton, Nyårsafton eller Midsommar? Inga problem. Elfel kan dyka upp när som helst, men det kan vi också göra! Välkommen! 

Behöver ni ett jouravtal i Bålsta?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Fakta om eljour Bålsta

  • På plats inom en timme 
  • Behöriga elektriker och installatörer 
  • Löser problemen på plats 
  • Lämnar åtgärdsförslag om det handlar om en temporär lösning 
  • Service 24/7 året om! 

Säkra ditt hem med vår hjälp

Hur pass säkert är ditt hem? I många fall så lever folk i en villfarelse och en falsk trygghet gällande elen i sina hem. Det fungerar och då är allt som det ska vara. Eller? Sanningen är att många äldre hus har dolda faror. 

Hur ser ledningarna ut, hur pass hög belastning klarar egentligen elsystemet och är alla uttag jordade och säkra – och finns en jordfelsbrytare installerad? 

Vårt ökade behov av el gör att belastningen blir högre – och att risker och konsekvenser kan bli höga. Den tredje vanligaste anledningen till bränder i svenska hem är elfel. Hur ser det ut hos dig? Vi står redo att göra en besiktning av din bostad – eller er fastighet – i Bålsta och se över vilka eventuella brister som finns. Genom att anlita oss så skapar du ett tryggt, säkert och energieffektivare hem! 

Ring vår eljour

Jordfelsbrytare räddar liv

En jordfelsbrytare är en ren och skär livförsäkring. Tack vare en sådan så bryts elen om det finns ett jordfel – och alla elanslutna apparater blir strömlösa. Det kan bero på att vatten eller fukt trängt in, eller att du exempelvis anslutit en skadad eller ojordad kontakt i ett uttag. 

Oavsett vilket så är det något som kan rädda liv och detta både genom att en jordfelsbrytare förhindrar bränder och genom att du – och övriga familjemedlemmar – kan slippa skadas genom att få ström genom kroppen. Vi hjälper dig gärna med att installera en jordfelsbrytare i ditt hem – och där vi även kan se till att hela din anläggning moderniseras och säkras. 

Goda referenser och omdömen

Behöver du hjälp med att dra el i samband med din renovering eller planerar du att installera en laddbox för att kunna ladda din bil på ett tryggt, effektivt och säkert sätt?

Vi är ett företag som åtar oss alla typer av uppdrag och även vid planerade arbeten så ser vi alltid till att vara på plats och påbörja projektet så snabbt som möjligt. 

Vi har massor av goda referenser som du kan kontakta om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag. Handlar det om ett akut problem? Ring oss så kommer vi direkt!