Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Botkyrka

AKR är alltid redo att hjälpa dig vid elrelaterade problem. Har du drabbats av jordfel, kortslutning eller andra elfel? Våra experter ger alltid snabb respons och är på plats inom en timme med AKRs eljour i Botyrka, oavsett när på dygnet du ringer. 

Eljour Botkyrka - på plats inom en timme

Välkommen till AKR Entreprenad. Utöver traditionella tjänster inom el så erbjuder vi även eljour i Botkyrka. Det innebär att du som privatperson, fastighetsägare, företag eller BRF kan ringa oss vid akuta problem med el – och att detta kan ske under vilken tid på dygnet som helst, året om. 

Vår eljour har alltid en elektriker med jour i Botkyrka standby som inom en timme kan vara på plats och, med hjälp av en fullmatad servicebil, kan lösa era problem. Samtliga i vårt team är behöriga elektriker och installatörer och vi har lång, gedigen erfarenhet. Elektriker med jour i Botkyrka innebär att du alltid kan ta ett steg tillbaka och låta riktiga proffs sköta jobbet. Vi finns också tillgängliga i DanderydHuddinge & Ekerö.

Är du i behov av akut hjälp? Ring oss direkt! 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Botkyrka?

elektriker med jour felsöker

Planerade projekt får en snabb lösning

Vi utför allt från installationer av värmesystem, golvvärme, laddboxar och vidare till att dra ny el i samband med renoveringar samt att hjälpa till med att byta elsystem. Kort sagt: du kan anlita oss för alla typer av uppdrag som inkluderar el – och du kan göra det med en trygghet om ett rakt igenom professionellt jobb där du garanteras: 

  • Ett bra bemötande och rak kommunikation
  • Effektiva jobb på ett fackmannamässigt sätt 
  • Rimliga priser 
  • En tidsplan som håller enligt avtal 
  • Långsiktiga, säkra lösningar

Är ni intresserade av ett jouravtal i Botkyrka?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Akuta problem med el - ring oss!

Akuta problem måste hanteras så snabbt som möjligt – och av behöriga elektriker. 

Oavsett om det handlar om ett strömavbrott i en villa eller en fastighet, om ett jordfel, om att det gnistrar ur ett uttag eller om att exempelvis värmesystemet inte fungerar som det ska så kan vi hjälpa till.

Vår eljour i Botkyrka har lång vana av att hantera akuta problem och vårt team av skickliga problemlösare hittar alltid en lösning. Skulle lösningen vara temporär och exempelvis ge el över helgen så presenterar vi även ett åtgärdsförslag och en uppskattad kostnad för en långsiktig lösning. 

El är livsfarligt - chansa aldrig

Det finns väldigt klara regler kring hantering av el och det finns också fog till varför. El är livsfarligt och måste alltid hanteras av behöriga elektriker och installatörer. Man ser tyvärr att privatpersoner underskattar de risker som finns och på egen hand drar el, installerar maskiner eller exempelvis sätter in spotlights i taket. Det är att utmana ödet – både på längre sikt och för direkt. 

Visste du att över 400 personer skadas allvarligt i Sverige varje år som en följd av att man får ström genom kroppen? Visste du att 2-3 personer avlider som en följd av detta? Visste du att elfel är den tredje vanligaste orsaken till att det börjar brinna i våra svenska hem? 

Det finns ingen anledning att ta risken. Om du är osäker på vad du får och inte får göra så kan du antingen kolla upp saken på Elsäkerhetsverkets webbplats – eller ringa oss så kan vi ge dig råd i frågan. Gör aldrig någonting utan att kolla upp det innan! 

Ring vår eljour

Hur ser elen ut i din bostad?

Vi utför regelbundet elbesiktningar och en detalj som verkligen är värd att nämna är att många har problem. Det handlar om äldre elsystem som inte är byggda för den belastning de utsätts för. Idag använder vi mer el i vår vardag än någonsin tidigare och detta gör också att kraven på moderna elsystem och uppdateringar blir större. 

Hur ser det ut hemma hos dig? Klarar ditt elsystem av belastningen? Vi kan hjälpa dig att kontrollera detta – och givetvis göra de förändringar och förbättringar som krävs för ökad säkerhet och lägre kostnader. Välkommen att kontakta oss redan idag!