Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Hallstahammar

Vid elfel är AKR i Hallstahammar ditt pålitliga val. Oavsett om det handlar om kortslutning, elavbrott i vitvaror eller större elproblem, finns vi tillgängliga dygnet runt med vår eljour i Hallstahammar. Våra elektriker är bara ett samtal bort och kan vara på plats inom en timme. 

Eljour Hallstahammar - akut hjälp för dina behov

Välkommen till AKR Entreprenad. Vi erbjuder traditionella arbeten med allt som rör el i Hallstahammar. Du som privatperson kan anlita oss för dragning av el i samband med en renovering, för att byta ut ett äldre elsystem, för installationer eller för att besiktiga elen inför en bostadsaffär. Vi har hög kapacitet och kan även åta oss större projekt där du som fastighetsägare, din BRF eller ditt företag anlitar oss. Samtliga i vårt team är utbildade och behöriga elektriker och installatörer

Vi erbjuder även eljour i Hallstahammar. Det innebär att vi har en elektriker med jour i Hallstahammar som när som helst på dygnet – oavsett veckodag – kan rycka ut akut och åtgärda problem som rör el. 

Strömavbrott, jordfel, problem med värmesystemet eller exempelvis gnistor ur ett vägguttag? Det är inga problem. Ring oss så rycker vi ut direkt och åtgärdar problemet. Vår jourelektriker i Hallstahammar står redo med en fullmatad servicebil för att rätta till det problem du har med elen i ditt hem – eller i er fastighet. Välkommen! 

elektriker med jour

Är du i akut behov av en elektriker i Hallstahammar?

elektriker med jour felsöker

Akuta elfel får en snabb lösning

Vi erbjuder eljour i Hallstahammar och det innebär att vi alltid har en elektriker som jobbar enligt jour och som står redo att rycka ut. Dygnet runt, året om – du ringer oss och vi rycker ut direkt. Vi är också tillgängliga i Eskilstuna, Enköping och Arboga.

Vi jobbar alltid med professionalism först och då det kommer till el så finns tydliga regler gällande hanteringen av detta. Du som privatperson ska aldrig utföra installationer, eldragningar eller i övrigt ge dig på att försöka laga el eller apparatur som inte fungerar. Det är livsfarligt. Vi är alltid bara ett samtal bort – ring oss istället.

Behöver ni ett jouravtal i Hallstahammar?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Fakta om el och olyckor

  • Årligen ser man att minst 400 personer gör sig illa i samband med att man ska hantera fel. 
  • 2-3 personer avlider varje år av de skador de ådrar sig. 
  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem. 
  • Vi har ett större behov av el i våra hem – men många äldre hem har omoderna och osäkra elsystem. 
  • Hur ser det ut hemma hos dig? 

Vi garanterar säkra hem

Den senare punkten ovan är viktig. Hur ser det egentligen ut hemma hos dig? Många lever i en falsk säkerhet. Man tar elen för given, men kombinationen av ett större behov och äldre elsystem och anläggningar kan vara förödande. El är definitivt något som – precis som allt annat – kommer med ett bäst före-datum. 

Genom att anlita oss för en besiktning av elen i ditt hem så kan du skapa större säkerhet och trygghet. Vi kontrollerar allt från elsystem, vägguttag och status på exempelvis ledningar. Efter detta så ger vi dig ett åtgärdsförslag och en offert på vad arbetet skulle kosta. Vi ser till att din bostad blir trygg och säker – och samtidigt också mer kostnadseffektiv att bo i. 

Ring vår eljour

Eljour Hallstahammar - när olyckan är framme

Oavsett om det handlar om ett strömavbrott eller om att exempelvis din spis inte fungerar så är det ett problem som måste lösas av en behörig elektriker. 

Vi vet att alla är beroende av en fungerande el i hemmet och vi vet att olyckan kan vara framme oavsett vad klockan säger eller vilket datum det står i almanackan. 

Därför är vi också måna om att kunna erbjuda vår eljour i Hallstahammar och genom detta kunna ge våra kunder snabb, säker och effektiv hjälp direkt när de behöver det. Ett strömavbrott på en lördagkväll ska innebära fungerande el under så snart som möjligt – inte på måndag förmiddag. Väljer du oss så lovar vi dig en snabb lösning, oavsett problem.