Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com

Eljour Järfälla

AKR i Järfälla är alltid redo att hjälpa dig med elproblem! Våra skickliga elektriker kan vara på plats inom en timme – oavsett tid på dygnet. Vi förstår vikten av att vara på plats snabbt. För professionell service året runt!

Eljour Järfälla - snabb utryckning på akuta ärenden

Vi är ett företag som erbjuder tjänster inom allt som rör el. Våra utbildade elektriker i Järfälla – givetvis med behörighet – står alltid redo att hjälpa till med jour vid akuta fel samt elinstallationer, med felsökningar, besiktningar och med att dra el i samband med renoveringar. 

Vårt team är sammansvetsat och kan även åta oss större projekt i samband med exempelvis entreprenader och om du som företagare, fastighetsägare eller BRF behöver hjälp med el och installationer. 

elektriker med jour

Behöver du en elektriker i Järfälla?

elektriker med jour felsöker

Eljour Järfälla - hjälp 24/7

Vi erbjuder även eljour Järfälla och det innebär att du kan ringa oss när som helst på dygnet och räkna med snabb och effektiv hjälp. En elektriker jour Järfälla tar emot samtalet, lyssnar på problemet och är på plats inom en timme. 

Om det skulle handla om ett mindre problem som du själv kan -och får – lösa så ges du rådgivning via telefon. Elektriker med jour i Järfälla gör en enorm skillnad för både fastighetsägare, företag och privatpersoner. Vi finns också tillgängliga i Danderyd, Haninge & Ekerö.

Behöver ni ett jouravtal i Järfälla?

Jouravtal utan avgift
 
• Inga månadsavgifter eller anslutningsavgifter
• Ni får rätt att felanmäla dygnet runt, året runt
• Ni blir en prioriterad kund
• Ni får en kontaktperson hos oss
• Ni får rapport på arbete med åtgärdsförslag omedelbart då instasten avslutas på jouren
• Ni får fastigheten uppmärkt
• Ni får nyckelförvaltning
 
Ring oss så berättar vi mer
 

Exempel på ärenden som kräver akut hjälp

Drabbas du av ett strömavbrott, ett jordfel eller ser att exempelvis värmesystemet slutat fungera så är vi bara ett samtal bort. En elektriker står redo att rycka ut med en fulladdad servicebil. Detta gäller såväl i fastigheter som hos privata villaägare. 

Välkommen att ringa oss på AKR Entreprenad både vid akuta problem och för planerade projekt. 

Varför du ska undvika att hantera el

  • Elfel är den tredje vanligaste orsaken till bränder i svenska hem. 
  • Varje år avlider mellan 2-3 personer av att de får ström genom kroppen. 
  • Årligen så anmäls ungefär 400 skador som relaterar till elektricitet – med ett stort mörkertal. 
  • El innebär livsfara – både vid direktkontakt och i form av framtida brandrisker. 
  • Det är olagligt att dra el på egen hand som privatperson. 
 

Ring vår eljour i Järfälla

Vi reparerar och byter ut elsystem

Idag använder vi el i en betydligt större omfattning än tidigare. Inte mycket tyder på att vi kommer att minska vårt användande. Tvärtom: Sverige befinner sig mitt uppe i en elektrifiering av samhället, men detta kräver också att alla hänger med på tåget. 

Äldre hus och fastigheter har ofta en massa dolda faror och problem. Äldre elsystem ger en sämre effekt och har lägre kapacitet än moderna. Det kan krävas både reparationer, byten och nödvändiga uppgraderingar för att möta de behov vi har idag. 

Hur ser det ut hos dig? Kontakta oss så säkerställer vi en säker bostad där ditt elsystem motsvarar och möter dina behov. 

Goda referenser - vi gör alltid jobbet

Vill du veta mer om oss och om hur vi arbetar? Vi har genom åren utfört en massa arbeten – både planerade och akuta sådana – och det har också gjort att vi samlat på oss en massa nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare. Vi sätter dig gärna i kontakt med några av dessa. 

Det ger dig en trygghet och vetskap att du anlitar en behörig elektriker som alltid levererar ett fackmannamässigt utfört arbete till ett bra pris – och inom den överenskomna tiden. Vi gör alltid jobbet och vi arbetar alltid nära våra kunder. Välkommen till AKR Entreprenad!